Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
realno, sater ajsland sranje, mada mi je svaki film sa dikaprijom sranje realno
pretucu ti vesnam!
tuko bih vas danonocno gamadi
http://orig08.deviantart.net/f9a7/f/2015/199/1/1/output_tg0s4q_by_sebzicide-d91uvtf.gif
Još u vreme kada se pojavio su već počeli da izazivaju mučninu filmovi u kojima je sve što prethodnih sat-dva gledaš zapravo nešto drugo od onoga što te navode da vidiš...
Al' ono Di Kaprio, Skorseze, ludilo, vrh film, gledati obavezno... dobar, ali ništa spec, samo ishajpovano.
sater ajsland gowno
hahahaha cao raja
nemojte me izjutra nervirat! uzrujal sam se!!!
SI bi imao vrednost da je snimljen pre nekih najmanje 40 godina. Ovako je milion puta eksploatisana tema, samo sa ozbiljnom produkcijom. Skorsezeov filmadžijski projekat koji nije baš uspeo.
Pišam vam po Tarantinu i po Linču!
Prov mi čita misli. Mada nisam išao do 40 godina unazad, početak devedesetih bi ga već učinio vrednijim. Ovako je obična truba. Mislim, korektan film, ali ništa što bi ga izdiglo iz proseka.
Kako misliš, nije uspeo?
Uspeo je skroz. To što Agi kaže je tačno, ali nije svaki plot twist maestralan.
Nje ni ovaj maestralan, ali je i više nego solidan.
Inače gledao sam Scorseseove starije filmove i stvarno ima jako dobrih stvari. De Niro je jebač žešći.
Krle, Skorseze je strašan, nema šta, ali SI je baš projekat u koji je uložen novac i napravljen je proizvod za korisnika. Nikako drugačije ga ne posmatram, osim tako plastično.
nolan sranje
nolan sranje
Drajv sranje
Na sater ajland svrsavajju samo filn nubare, i onda dodje lik koji je za malog buda pricao "e kakav film, na svakih 5 minuta dobra fora" i pocbe da ga preporucuje
SI sam gledao skoro kad je bio in, tako da sam ponešto i zaboravio. Sećam se da je tehnički film odlično odrađen: atmosfera, fotografija, dobra glumačka ekipa (ako izuzmemo Di Kaprija koga patološki ne podnosim); ali ono što se zamera filmu je sadržina, a ona je potpuno prežvakana i plot twist je cilj sam po sebi. Lartpurlartizam, da se tako narodski izrazim.
Box office $294.8 million
U suštini, misija obavljena!
http://www.empireonline.com/301/
EDIT: Ima stvarno blamova, ali tako je masa glasala!
koji nubovi su glasali za ovo