Dakle, filmovi

1. filmovi neakcioni sa vasionom uglavnom objasnjavaju...ali dokumentarci mnogo mnogo vishe

2. Onaj dokumentarac o filipincima je prenadrkan, dobre boje

3. http://www.imdb.com/title/tt0067541/ preporuka..konacno da ubodem film kako treba

koji je taj dokumentarac sa filipincima?

4. Дај нек неко промјени назив теме у "Предакле, Префилмови" пошто сви користе овај префикс ПРЕ. аупрепичкуматерину више

5. odgledah spy 2015 bas nekako glup film, jedino sto me zabavilo u cijelom filmu je stejtam bogotac, klasicni baron

6. Šeksone napomenuti da je Stet dobar te ko reći da su Rađ i Izijem magovi humora
    Najača glava na svetu od kako su De Niro i Al Paćino kako bih rekao utihnuli

7. al realno kakav je to film kad je stejtam vrhunac komedije u njemu, iako je ojebao sa baronisanjem sa onom njegovom facom koja ne popusta pokerfejs pa da mu zigoses muda pecatom rasnog

8. i m not in RRRRome, i m in rrrrush

9. Daju njemu često u ulozi da baci neki skeč. Jbg loš je film u fazonu pravljen da bude reklama Aston Martinu

10. https://www.youtube.com/watch?v=J452UXFPHm8

uzece oskara za ovo govno, lobirace se govna jebena opet

11. Dajte neki preljubazan film za odmaranje mozga, da nema ni trunke depresije u sebi pls.

12. daj nemojte me jebati sa japancima pls...odoh da se kupam, dolazim za 15 minuta i hocu LJUBAZAN FILM...gde si prove sad kad mi najvise trebas ;o(

13. To su južnokorejci sramoto

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.