Dakle, filmovi

1. jbg. neću više da najavljujem krajeve, izjebem se opasno, mada mi moja varijanta bila puno bolja... ovako mi je film pomalo njanjav... jedino me prestiž iznenadio domaćinski na kraju...

2. jebeni inspesn svuda spominju, cak juce kad je bila pijaca cetvtkom sam cuo,
    da gledam ili ne?

3. nemoj to
    dovoljno ti je valjda što glumi jebeni peder

4. gleda sam avendzerse, film je klasican marvelov nabacali svega i svacega, izmislili 37 novih likova i par sarkasticnih i finih forica al ostatak njah

5. Gledao i ja Avendžerse čim izašao YIFY. Sranje baš, onako BAŠ!

6. Ovo izlazi premijerno 18.09. u kinima i mislim da će da plodi:

http://www.imdb.com/title/tt1355683/

7. Ok sve, ali ova maska na Depu izgleda kao da ga je šminkao neko iz Bartonove ekipe. Previše veštački mi izgleda sa ovim "licem". Više liči na Fredija Krugera.

8. cekam ovaj ledzend sa hardijem izgleda kul, i sautpou, al dok yifi izadje mogu se porodim

9. Biće zanimljiva borba za Oskara u glavnoj muškoj. Nije isključeno da će LDK opet fasovati kurčinu, hehehe.

10. Zavisi, na nekim slikama izgleda skroz neprepoznatljivo i realistično, ali bore u uglovima očiju izgledaju skroz namontirano i fejk.

11. ja još imam tremu da gledam Southpaw i Straight outta Compton

au koje su to pobede od filmova garant (i nešto sam ubeđen da me ipak neće skenjati ova velika očekivanja)

12. tek treba da izadju posteno na vidjelo pravi kandidati za oskara, tipa makbet i fasbender, ledzend i hardi, sautpaw i dzilenhal, mozda cak i dep ko zna, i dikaprio mozda

13. iskreno meni je ako ne gledam dobar film prvi put minimum u 720p blasfemija

14. Шека
    iskreno meni je ako ne gledam dobar film prvi put minimum u 720p blasfemija

+58749648

15. Da vas pitam - ima li neki dobar film katastrofe u poslednjih par godina? Možda uspem ovog vikenda da odgledam nešto, a ne zaspim :(

16. Entrapment (http://www.imdb.com/title/tt0137494/) gledam večeras. Nešto sam se navukao na filmove o pljačkama, i tražim nešto što će da me zapanji. Dvocjevke sam gledao više puta i taj film mi baš leži, sinoć sam pogledao Dog Day Afternoon, sedmica, tražiću dalje dok ne iskopam nešto približno dobro kao Dvocjevke. Ako vam se da, slobodno naredajte ovde neke dobre iz te vrste, pozdrav!

17. Kad se već traže saveti, neki dobar opuštajući film, ne mora nužno komedija, onako za odmaranje mozga?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.