Top 5 političara, po vašem izboru

1. ja sam jedna od ono malo pristalica, jednog i jedinog, najboljeg i neponovljivog
    Vuka Draškovića
    dalje nema.

2. Glavni grad Jordana, Džimi, odličan izbor!

Ja Tita mrzim, Hitlera isto (al manje od Tita), ali se potpuno slažem sa tvojim opisima dotičnih...

a o Staljinu:
    http://www.youtube.com/watch?v=6nHQw7A71IY

3. :))

jel, a kako se zove ona dobra riba, ponekad je vidjao na tv-u kad sam bio u srbiji, drzi pres konferencije... ldp, g17+, nesto od tih...

ne mog se setim imena, ali eto ona je isto medju omiljenima. trsio bi je dok ne kaže šešelj je mučenik :)

4. tasmanijska, care!

za mene je Drašković jedini pravi danas, al ipak ne bi glasao sad za njega :) Pod brojem dva mi je, jer je prvo mesto upražnjeno...

iako mora da priznam da je jedini koji je i u pravom životu od mene dobio glas...jedan jedini put.

5. koja ksenija? jebo te, ne mogu se setim...

6. od mene ga je imao oduvek, ja sam inače i član spo-a:)

ma ksenija, crvenokosa, mlada je, ne znam sad kako se preziva:/
    iz g17

7. drug član, jebote :)

kaži mi, van teme, jesi čitala ono doktor Aron...?

8. ne, 15 eura je:)

čitaću sad kad dođem kući, možda je u srbiji jeftinija
    a znam dobro o čemu se radi inače :))

e, ta gm, sad samo nek celt potvrdi:)

9. E, 'ajde da zaključa neko ovu temu, lakše mi je kad ne znam ko je za koga. Ovako, postoji velika verovatnoća da ću sve da vas oteram u pičku materinu, jer mi je neshvatljivo da inteligentna bića poput vas mogu da budu za bilo kog idiota sa trenutne političke scene.

10. http://www.navidiku.rs/rssread/slike/slika273326.jpg

e jes ta djavole :)

ima neku jebozovnu facu, ne mog ti opisem sto :D

11. i samo da kazem da mi je svako redjanje politicara po pozitivnim kriterijumima smesno

12. a dobra je!

mrmun

opušteno, ja se zekim, ja ne bi nikom glas dao trenutno!

a i s tobom sam se složio :)

tasmanijska

cool...u Srbiji je 900 kinte :)

13. tako je, GM, poređaj ih po negativnim, ne zaslužuju oni bilo čiju slepu poslušnost :)

14. kako beše on umro? jel se beš i on stavio u struju...znam da je bio neka faca, al nikad nisam dovoljno saznao o tome za šta se zalagao...

15. http://vukajlija.com/siptari/149935

Evo ti, Vlajko, pa nasluti kako je zavrsio.

16. Kažu da ga je strefila srčka, negde početkom osamdesetih...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.