Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Top 5 za u top.
Tome, po bilo čemu, čitaj malo prve strane...
НА ПРВОМ МЕСТУ БОЈАН БОЈ!
Hvala brate,podnosim kandidaturu za preCednika.
Ти си за мене први! Други не постоје :) ♥♥♥♥♥
1.Velja Ilić-jer po sopstvenom priznanju nikad nije opsovao
2.Predrag Marković-jer je jedna od najodvratnijih spodoba koje sam ikada video
3.Vladan Batić-ako je verovati onoj narodnoj ''kol'ki nos,tol'ki ponos'' onda čoveku stvarno treba skinuti kapu
4.Dragan Marković Palma-jer će napokon dovesti Betovena i Šopena u Srbiju
5.Jelena Trivan-jer doprinosi još većoj popularizaciji plastične hirurgije u našoj nerazvijenoj i neevropejskoj državi
Boris Tadić, jer ih drži u šaci! :)
Šalim se za Risboa, on nikako...
Đilas mi je do jaja!
ЈЕДИНО ВУК!
Jeremić!
1. L0L
2. -
3. -
4. -
5. -
Делије, делије, ајмо сада сви, Вук, Вук Драшковић, најјачи смо с њим! како смо то певали 91.....ААААААААААААААААААА
1.Milorad Dodik
(5 mesta prazno pa koga ocete)
1. Vuk Jeremić
2. Biljana Srbljanović
(Ne shvatite me pogrešno išli smo u istu školu pa moram)
3. Silvio Berluskoni
(Čovek je kralj, šta reći)
4. Vladan Batić
(Komšija pa moram)
5. Rasim Ljajić
(Jedini nešto radi)
Hvala DunCari na njegovoj podršci
2. -
3. -
4. -
5. -
1. Šaka Zulu
2. Bik Koji Sedi
3. Ramzes II
4. Šerif od Notingema
5. Ugo Čavez
Jedan i jedini - Srećko Šojić
1.Velja Ilić-jer po sopstvenom priznanju nikad nije opsovao
2.Predrag Marković-jer je jedna od najodvratnijih spodoba koje sam ikada video
3.Vladan Batić-ako je verovati onoj narodnoj ''kol'ki nos,tol'ki ponos'' onda čoveku stvarno treba skinuti kapu
4.Dragan Marković Palma-jer će napokon dovesti Betovena i Šopena u Srbiju
5.Jelena Trivan-jer doprinosi još većoj popularizaciji plastične hirurgije u našoj nerazvijenoj i neevropejskoj državi
Аха! Ту смо те чекали!
ХА-ХА! Јебени Иван Ивановић!
Najevropskija petorka!
http://hem.bredband.net/tigar/podrska.jpg
@ Аха! Ту смо те чекали!
ХА-ХА! Јебени Иван Ивановић!
Da sam Ivan Ivanović ubacio bih Krkobabića :P Uzmi koju bombonu sa slike i iščiliraj malo :P
Moram se složiti sa Dankanom.
1. Vuk Drašković
2. Vuk Drašković
3. Vuk Drašković
4. Vuk Drašković
5. Vuk Drašković
Svi! Svi! Svi!