Kutak za gitariste i one koji bi voleli to da budu

1. Jedan svira crni Ibanez, a drugi isto :)

2. Ljudi, nabijem vas za štim, stavite D kada bude svirka da se ne štimujemo tamo, vama je isti tuki šta god da svirate, a mene spasavate kidanja grla.

3. Ljudi od mene nema nista. Nemam ni knite :P

4. Sviram Travelling Riverside Blues i Brown Sugar ko iz pičke! Open G jebe!

5. Imam jednog poletarca koji ubiva gitaru, taman da solira.
    Čače, rekosmo Surčin, ako nećete, recite mi da rezervišem kod mene.

6. Ja, iako sam gitarista, neam trenutno nešto pametno da kažem. Samo moram sa vama da podelim jedan klip koji sam izvalio pre neku nedelju. Original tehno na gitari, čudo. Ko čuo čuo, ko nije, trebao bi.

http://www.youtube.com/watch?v=eXqPYte8tvc

7. Чекај, је л' то вукајлијашко окупљање у студију или смо у фазону да водимо све музичаре које знамо? Типа неке рендом ортаке са стране. Ако је тако, могу ја да доведем пар људи који разбиВају гитаре да свирају уместо нас и још једног који цепа бубњеве, таман да свира уместо Језивог. И школованог певача да пева уместо Чавеза. Али која је тачно поента тога? :)

8. Ma ovo je vukajlijaško okupljanje, ali možeš da dovedeš nekog, što da ne, samo da nas nije previše, jer ako dovede svako po još jednog, biće nas kilo. E, i recite mi za Surčin danas da pozovem, da ne bude kasno, pa da nema termina.

9. Мени не одговара Сурчин. До тамо ми треба два сата минимум по овој гужви у саобраћају. И два сата назад, то је четири. И три сата да изблејим с вама, то је минимум седам сати, оних које немам тих дана, јербо сам много заузет.

10. Pa onda možemo ovamo gde smo i pre. Kod Jezivog, to je Tošin bunar, bolji su bubnjevi. Ortak mi reče da se u Surčinu raspadaju, nemaju ni sve činele, hi-hatu ne radi onaj mehanizam za podizanje/spuštanje itd. Jeste da je skuplje, ali šta sad da se radi.

11. Ako ćete biti Tošinog Bunara možda svratim, ako ćete biti kod Sinagoge, jer tamo znam da ima neka kuća gde često bendovi vežbaju.

12. Nema ovamo nikakve Sinagoge, ovo je blizu Interexa, odmah posle raskrsnice kod Studenjaka, kad se krene prema Zemunu.

13. Eh, nadao sam se da ste na početku Tošinog Bunara, to je odmah ispod moje kuće. Dobro ni Interex nije daleko, to su tri stanice busom. Daj tačno adresu na PVT i kad se nalazite, možda svratim kao što rečem.

14. Pa, то је релативно близу Синагоге. :) Нема 500 метара.

15. Pa Čak kaže da ste kod Studenjaka, ako ste blizu Sinagoge meni je dosta samo da se prošetam.

16. Па, јебемлига, нисам био у том студију. Ал капирам да не може да се промаши.

17. Ma ne može da se promaši. Tošin bunar 148 (ako se dobro sećam), između prve i druge stanice 45 posle raskrsnice kod Studenjaka, kad se krene prema Zemunu, videćete neku farbaru preko puta, iza ima kafanica i studio.

18. Ok. Znam to mesto, samo kad se nalazite ?

19. Neka bude tu onda opet, meni se svidja skroz. Rezervišite tu!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.