Kutak za gitariste i one koji bi voleli to da budu

1. Pa ne znamo kad. Treći septembar, a za sate ćemo videti, kad se javi Jezivi da kaže od kad i koliko je rezervisao.

2. I ja sam za studio u Tosinom bunaru, super je mesto. :)

3. Vidim ja da vi mene jebete...Šo niste rekli ranije da rezervišem? Gazda nije tu do nedelje, menja ga neki lik kog ću videti sutra kasno uveče, jer radim do ponoći. Šta ako je zauzeto? Ako nije, koliko da rezervišem? Kad da vam javim?

4. čak je banovan na 8 dana... Jezivi daj reši to nemoj da ispušimo...

5. Od 16-20 h, sa opcijom da produžimo ako bude potrebno.

6. Izjebaste čoveka žešće. Imali ste 7 dana da se najavite i da kažete šta bi i gde bi. Ajde malo ozbiljnije ubuduće, nemojte da se čovek drka , i da dodjemo mi iz pizde materine, a vi bliži, da ne kažem domaći, da nas zajebete.

7. Rešen je problem, sreća pa se Aca vrće u subotu. Džimi je u pravu za to dovođenje likova sa strane. Ovaj klinja će doći da bleji, uskače da solira samo ako budemo pravili opet neki klip, pošto niko neće da svira solaže.

8. Jebaće ovde neko nekog na temi sigurno...

9. OBAVEŠTENJE ŠTO SE TIČE DŽEMINGA:

Imamo studio u Tošinom Bunaru (onaj stari) od 16-20h, sa mogućnošću produžavanja do 22h, ako bude potrebe. Svi koji su voljni i u mogućnosti da dodju, neka se pojave.

Raja, vidimo se sutra, nadam se! :)

10. Свратићу сутра мало после четири. До пола пет најкасније.

11. Ok :) Samo da sutra ne padne dažd sa neba.

12. Svako po 200-300, biće dovoljno, možda i previše čak, ako nas bude više. Samo vi ponesite ipak.

13. jebemu mater -.- sad mi reče trener da putujem u Topolu na utakmicu u 3 i 15 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -.- e ja ću vam se javiti sutra čim krenem nazad, što znači da bih oko 7 ili pola 8 već morao da budem u beogradu, pa ako stignem doći ću bar na kratko... a vi ako možete produžite do 22 pa ću ja doplatiti...

14. Ај, нека ми неко од људи који долазе шибне број мобилног на ПВТ, за сваки случај ако Луди Чак не буде био доступан, пошто само његов број имам.

15. *43 jezivi au koji smor -.-

16. Немој телефоне јавно. Прибележих га.
    Мој бр. се завршава на 905, чисто да зна ако га будем звао.

17. Čak vam poručuje da je dostupan na fon, da ne brinete ništa jer dolazi sutra. Donosi bas, a gitaru možda.

18. Samo pušćaj moj broj javno...:) Džimi, ako nešto zatreba, koordinate studija recimo, zovi. Mesto je malo zavučeno, pa i nije baš lako naći.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.