SpeRmerska ekipa

1. Пази да те Ибра не боцне оном његовом "цуфлом" :)

2. лемајићко...ти више на храну но на секс мислиш...

а види молим те ове двојице,људи ће праве сутрадан масовно истребљенње...

3. Jašta more,biće gore nego na Mojkovcu :D

4. Dobio Oly ove tudjmanovce dok sam bio na slavi!Svaka cast,umalo Hrvatska da dobije predstavnika u finalu EL.Ispade jos dobro.

5. Alo dunc ne diraj mi moje hrvate :D

6. pa cica, normalno da cu na hranu da mislim, kad sam gladna! svak se cese tamo gdi ga svrbi...

7. дане Србине Чиле твој је уз тебе :)))

а лемајо...јбга ја се чешем гди ме сврби,али то мјесто није нимало угодно ;))))

8. De ste spameri?
    Zdravo li ste, živo li ste? Pita Zone za vas.

9. Slabo tebe svrbi kad na hranu misliš :)
    Zvaničan pozdrav legendi sa Gudisona :)

10. Zvaničan pozdrav za Kecmana :D

11. Hvala svima na zvanicnim pozdravima,legenda Gudisona i dlaje ne skida dres koji je sa Gudisona stigao prekjuce :)))).Danas sam ga furao kroz ceo BG,i opet cu dok se ne usmrdi sav :))))

12. A to li si ti bio, nesrećo??? :)

13. O,jesi em video,Predraze,crni :)))?

14. Ja vidim pomor pred frizerskom kad si prošao :D

15. oooo djomla tebra! sha ima batice? a da se ti malo plaknes s vremena na vreme, pa predupredis to smrduckanje, a? hehehe

cica, jbg, ne znam sta da ti kazem... to je bas nezgodno... a tudja ruka svrab ne cese... tako da - ne mozemo ti nikako pomoci!

16. A elektro,za tebe sam jeo,kao sto sam i obecao,sve redno...I kuvano i sarmu i pecenje...Nadam se samo da je Cica ispunio svoj deo dogovora,hahaha

17. Z'ebavam se more... da sam video ludaka u dresu Evertona, sigurno bih mu prišao :)))

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.