SpeRmerska ekipa

1. Lemajic,perem se ja redovno,ali dres ne mogu,pa tu nastaje problem...

2. Pedja,mislim da jedini Pedja(moj drugar) i ja imamo dresove EFC u BG-u.Ja jedan bez natpisa i jedan Vaughanov,on Nevilea i sad kupio Cahilla,ne mozes mnogo da omanes :)))

3. Namirisaću te ja već negde, nemoj da se brineš, Duncane :)

4. Ako i dalje budem nosio ovaj dres,namirisaces me jos koliko do 3h ujutru :)

5. Hahahahahaha, kako ste zajebani vi iz obrenovačkog ganga :)

6. Ma,kakav gang,ja sam samo svoj :).Dok sam bio u gangu tukli su me po tekmama,kad se samo setim...

7. Ma možeš ti da budeš svoj, to ne sporim... nego ti podneblje zajebano :)

8. a sto ne mos' dres da peres? jel to neki fuzbalerski obicaj? :trep trep:

9. Nema,lemaja...Svetinja ne sme da se pere,oce da spadne broj 14,sta posle da radim?

10. Lemajićka kako na odmoru? :)
    Duncane, operi ga ručno... mislim dres :)

11. "cica, jbg, ne znam sta da ti kazem... to je bas nezgodno... a tudja ruka svrab ne cese... tako da - ne mozemo ti nikako pomoci!"

ее нисам мислио на то...овај свраб би ти знала изљечити ;)....

дане пери се бреееееееее....

12. e peki - do jaja! vis da od silnih uzbudjenja ne mogu da spavam! :D

pa dunc, moje ga peres vrelom vodom, pa se nece skupiti... osh ti pustim na pvt detaljno objasnjenje kako se peru osetljive tkanine? :P

13. Ajde,dobro...Sutra cu onda po BG-u nositi Kaljarijev zuti dres JEDA 27 pise pozadi,pa cu ovaj oprati kad ste tako dosadni...

14. Operi se i ti u mašini :D

15. Ajde,opracu se i ja...mnogo ste bre dosadni,a nekad ste bas lepo spamovali...

16. Operi gaaaaa, operi gaaaaa.... :)))

17. alealeeeeeee aleeeealeeeeee! operi gaaaaaaa!!!! (masa je podivljala!!!)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.