U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Pa šta bi, Dunc, jel ideš na tekmu ili ne?
http://vukajlija.com/mokri-snovi/97360
znaci, decaci, gledajte i ucite http://vukajlija.com/pravilo-tri-pravila/159726
mislim.... "helou"!
Znači izvadim pištolj i kažem DAJ BROJ!
hahahah pa moze i tako... nesto slicno se jednom dogodilo mojoj drugarici... samo tip nije izvadio pistolj nego nesto drugo... na sred ulice... u 7 uvece...
javio, bolje da ne znas sta bi frojd rekao, nece ti biti dobro.... :P
Au to je možda čak i bolje rešenje,ako imaš šta da pokažeš i da se ne postidiš :D
hahahahaha e jbg, nismo utvrdili da li covek ima cega da se stidi ili ne, bila je previse uplasena da bi se bavila procenama tog tipa.. :P
Nego ti imaš 32 godine :D Vauuuuu
vidi obavezno pusti na PVT sta bi Frojd rekao, inace ga cenim isto kao i Esada Mekuljija, cuvenog siptarskog pesnika..:)
odoh da vidim sta ima po kraju..sam sam..a dosadno..
pozdrav...:)
Aj vidi jel ti kumulator još u autu :D
tu je..:))
Kome sam ja onda drpio onog blek horsa?Ili je bio WHITE HORSE :D
е боли вас брига што Србија нема излаз на море...
ај ти сад што показују пенисе на улици...
али што мени некада тако нека треба на улици не би показала своје врхове ;)....ебемти живот кад до навече и кревета мораш чекати ;)
ко болан има 32 ;)...ја не ;)))
можда у центиметрима ;)
Ma tvoja nesuđena mlada ima 32 godine :D
хехех...колико ја знам она има 30 а не 32 ;)...једино ако не лаже .....;)
Laže sinoć u defki napisala da ima 32 :D
SPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
SPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
спермирајте се сви ;)...која дефка у питању ?, не виђах то...дакле лаже о годинама...е то није дамски сад је опет старија од мене ;)
SPERMATORIJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMMMMMM