SpeRmerska ekipa

1. pssssst,necu...

2. Kakav skec,majku ti jebem hahahahahahahah

STALAAAA JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

3. gledam u grah...prebranac...gledam u kafu...raspitujem se kod koooooooooooooooooooooooooo....koooooooooooo....komsija....odem i kod komsinica... hahahahahhahahahaha

4. Ma,sta dalje pricati,nenadjebivi su!

5. ova ekipa jos postoji? kad ce "puče fudbal razjeba se društvo"?

6. nasao sam momenat kada je duncan bio banovan, kao i sta se zapravo desilo http://www.youtube.com/watch?v=mZCJKagV17Y&feature=related

7. Hahahahaha,Kenzo car!

Pljuvo me,pljuvo me,pljuvo me :)))

8. 2:40 momenat koji sam vraćao 1452 puta, koliko sam se smejao! http://www.youtube.com/watch?v=sj-xoakERwg&feature=related

9. уф па ТЛН би се у школе требала увести под обавезно...предмет општа култура и шега :)))

10. Pa deca bi bila daleko pametnija tad.Podrzavam tvoje misljenje 101%

11. па баш...јбте учи се и дан данас некави полиноми тринови пиз*е материне,50 000 промјена у сербском језику...а немамо предмете о сексу (што би по мени требало бити заступљено као и физичко,па јбте јел ми требамо да научимо да уживамо и да другима можемо подарити задовољство,или да све буду табу теме?!) и овај горе споменути...ал` ово најозбиљније кажем...

12. Pa vidi,nekakvi casovi humora bi mnogo pomogli deci u ucenju i tih vise-manje nebitnih stvari.Skola je puna stereotipa,dosadnih stvari,pa kad bi se malo vise vodilo racuna o oplemenjivanju decjeg duha ovakvim zajebancijama,vrlo verovatno bi se lakse deca naterala da uce i te polinome,trinome,da citaju ruske klasike(jebo im ker mater).Ovako,verovatno 1% dece ide sa radoscu ujutru na casove,a kad bi znali da ce danas makar pola sata uciti o Nadrealistima,Radovanu Trecem,pa i humoru van Srbije,ali onom kultnom(Pajtonovci,Crna Guja...),trcali bi u skolu

13. e sta radite?
    cica, imas pvt

14. Eee,Lemi,malo se bavimo ozbiljnim temema :)I idemo da rucamo :)

15. pa vidim ja "предмет општа култура и шега :)))" hahahahahahahahhahahahhahahehehehehehheheheheheh!!!!!!!!!!!!!

ej bre! kakva je ono polemika o mojim godinama? ti bre elektro od onog granja potpuno poblesavio! ja sam onu defku davnih dana napisala, ne juce... a da sam tela da krijem godine, ja bih rekla da imam 23 a ne 30! pobogu... mislim "helou"! :D

16. дане у праву си апсолутно....:)...ТЛН у школе,дјеца нас моле...

ја управо устао прије сат времена и опоравио се од синоћ,па сада блејим на овом сајту боље речено не животујем (но лајфирам) ;)::::

било како било...лемајић наташа је СКДС ;)

"стара кока добра супа" :))))))))))))

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.