SpeRmerska ekipa

1. фала браћелона ;)...него ти мала имаш пп ;)....

2. svaka cast druze dane! videh za jogurta, znala sam ja da ce nasa borba uroditi plodom, i da cemo se casno izboriti za nasu stvar! :D

3. e videh ljubavi, hitam ti u zagrljaj! (inbox) :D

edit: prijatno dane! :))) sta imas za rucak?

4. уф све прекаљени борци...
    а ова лемајића најопаснија само у неке арапске загрљаје хита ;)

5. Grasak jeo,Lemajic :)))))

6. dane, samo grasak? bez mesa? si na dijeti? :P

cica... pricacemo kad se vratim kuci...! ;)

7. treba mi pomoc od nekog od vas :-)

8. Kako se rukuje ovim čudom?

9. klinkes na link, uneses nadimak bilo koji i na chatu si.

10. vidim vas tamo, ali svi cutite...

11. и ја јавио ;)

12. ma imaju neke razgovore pa ja otisao...otkaci me wlex na finjaka...:))

13. Otkačio i mene,nema ga pola sata,a reko da se vraća za dva minuta :D

14. cim se neko od nas pojavi tamo, odmah zacute...ko albanke u odi...:)Oda ti je muska soba kod albanaca, pricao mi jedan udbas..tu zene ne smeju rec da progovore..samo udju donesu kafu, caj, sta vec i izadju...

15. ostavite decka na miru!

16. Aj dolazte ja čekam :D

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.