SpeRmerska ekipa

1. На основу излива емоција у кризним ситуацијама те теме :)) Ено ти још један сленгастични избљувак од ми :)

2. Ti znas da sam emocije gajio vise prema SOS-u i Jogurtu nego prema tebi,jbg...Zahvaljujem na izbljuvku i idem da ga procitam i ocenim :)

3. gde ste ljudi..Dunc sto ih lozis..:)

4. A,brate...Morao sam malo,znao sam da ce pojedinci da se prime :)

5. е нек је још једна треба дошла на ово спеРмисање,више је доста да сви на лемајићку спеРмамо ;)ххахахах

6. Сад ћу ја да изложим као Анина другарица :)

7. toooo,Milice napadajjjjjjjjjjjjjjj

8. Ova tema nema nimalo smisla.

9. Jerihoneeeeeeee,prikljuci nam se,mi smo idioti,a ti si nas covek :)

Mico,sad ih lomimo :)

10. Ево и ја да оверим ову тему.... НЕ свиђа ми се иначе....

11. Predsednice,napusticu stranku ako Vam se ne svidja tema :)

12. iju!

jericho, ovo ti je umetnost haosa, nebuloza kao novi literarni pravac!

vokasi, daj nam sansu!

milice, dobrodosla sestro slatka! bog zna da mi je potrebna tvoja pomoc, da i ja malo odmorim ruku od kvazi-intelektualnog drkanja! ;)

cica, ne brini, jos sam ti verna, jos se nije rodio taj arapin koji bi mogao srpsku gerilku tako lako sobaliti!

13. вокаси јерихо у спем екипу ако `оћете можете ући али вам треба доста труда...ако вам се не свиђа и нећете...блајви га лома обатројица ;)))

знао сам да је ова лемајићка јака само на ријечима,а вамо јој неки арапин поруку куца сад ;)

14. Da spemujete što više dok se ne vratim!Nemoj da mi zapustite temu inače ima da vas nema :D

15. а ђе ти оде елеки?

16. SPEEEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

17. de otisao elektricar? razvlaci neke kablove?

18. Ne znamo gde je,ali mi poludesmo bez tebe!Definisemo sleng,ubijamo breeee!Idi citaj kako sam zaokrenuo omladini,Jogurt krenuo nasim stopama,samo sleng pici,a meni uz njega i Cicu inspiracija sama dolazi :)