На основу излива емоција у кризним ситуацијама те теме :)) Ено ти још један сленгастични избљувак од ми :)
Ti znas da sam emocije gajio vise prema SOS-u i Jogurtu nego prema tebi,jbg...Zahvaljujem na izbljuvku i idem da ga procitam i ocenim :)
Jao kako cu sad da ih tovarim,gledajte samo
http://vukajlija.com/zabava/posteri/9530#comment_353724
gde ste ljudi..Dunc sto ih lozis..:)
A,brate...Morao sam malo,znao sam da ce pojedinci da se prime :)
е нек је још једна треба дошла на ово спеРмисање,више је доста да сви на лемајићку спеРмамо ;)ххахахах
Сад ћу ја да изложим као Анина другарица :)
toooo,Milice napadajjjjjjjjjjjjjjj
ено ти :)
Ova tema nema nimalo smisla.
Jerihoneeeeeeee,prikljuci nam se,mi smo idioti,a ti si nas covek :)
Mico,sad ih lomimo :)
Ево и ја да оверим ову тему.... НЕ свиђа ми се иначе....
Predsednice,napusticu stranku ako Vam se ne svidja tema :)
iju!
jericho, ovo ti je umetnost haosa, nebuloza kao novi literarni pravac!
vokasi, daj nam sansu!
milice, dobrodosla sestro slatka! bog zna da mi je potrebna tvoja pomoc, da i ja malo odmorim ruku od kvazi-intelektualnog drkanja! ;)
cica, ne brini, jos sam ti verna, jos se nije rodio taj arapin koji bi mogao srpsku gerilku tako lako sobaliti!
вокаси јерихо у спем екипу ако `оћете можете ући али вам треба доста труда...ако вам се не свиђа и нећете...блајви га лома обатројица ;)))
знао сам да је ова лемајићка јака само на ријечима,а вамо јој неки арапин поруку куца сад ;)
Da spemujete što više dok se ne vratim!Nemoj da mi zapustite temu inače ima da vas nema :D
а ђе ти оде елеки?
SPEEEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
de otisao elektricar? razvlaci neke kablove?
Ne znamo gde je,ali mi poludesmo bez tebe!Definisemo sleng,ubijamo breeee!Idi citaj kako sam zaokrenuo omladini,Jogurt krenuo nasim stopama,samo sleng pici,a meni uz njega i Cicu inspiracija sama dolazi :)
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
На основу излива емоција у кризним ситуацијама те теме :)) Ено ти још један сленгастични избљувак од ми :)
Ti znas da sam emocije gajio vise prema SOS-u i Jogurtu nego prema tebi,jbg...Zahvaljujem na izbljuvku i idem da ga procitam i ocenim :)
Jao kako cu sad da ih tovarim,gledajte samo
http://vukajlija.com/zabava/posteri/9530#comment_353724
gde ste ljudi..Dunc sto ih lozis..:)
A,brate...Morao sam malo,znao sam da ce pojedinci da se prime :)
е нек је још једна треба дошла на ово спеРмисање,више је доста да сви на лемајићку спеРмамо ;)ххахахах
Сад ћу ја да изложим као Анина другарица :)
toooo,Milice napadajjjjjjjjjjjjjjj
ено ти :)
Ova tema nema nimalo smisla.
Jerihoneeeeeeee,prikljuci nam se,mi smo idioti,a ti si nas covek :)
Mico,sad ih lomimo :)
Ево и ја да оверим ову тему.... НЕ свиђа ми се иначе....
Predsednice,napusticu stranku ako Vam se ne svidja tema :)
iju!
jericho, ovo ti je umetnost haosa, nebuloza kao novi literarni pravac!
vokasi, daj nam sansu!
milice, dobrodosla sestro slatka! bog zna da mi je potrebna tvoja pomoc, da i ja malo odmorim ruku od kvazi-intelektualnog drkanja! ;)
cica, ne brini, jos sam ti verna, jos se nije rodio taj arapin koji bi mogao srpsku gerilku tako lako sobaliti!
вокаси јерихо у спем екипу ако `оћете можете ући али вам треба доста труда...ако вам се не свиђа и нећете...блајви га лома обатројица ;)))
знао сам да је ова лемајићка јака само на ријечима,а вамо јој неки арапин поруку куца сад ;)
Da spemujete što više dok se ne vratim!Nemoj da mi zapustite temu inače ima da vas nema :D
а ђе ти оде елеки?
SPEEEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
de otisao elektricar? razvlaci neke kablove?
Ne znamo gde je,ali mi poludesmo bez tebe!Definisemo sleng,ubijamo breeee!Idi citaj kako sam zaokrenuo omladini,Jogurt krenuo nasim stopama,samo sleng pici,a meni uz njega i Cicu inspiracija sama dolazi :)