Ma kakvi... da je i jedna, pa da imam za sta da vam se pohvalim... ovako se bojim da cu morati da vas razocaram silno, ali oprosticete vi to meni, potrudicu se... hehehehehehe :)))
сјећаш се дане:
ПОшо Марко још пре зоре бијеле да одигра с` турским плавушама утакмицу велку и голему,глете ку*ца опет су на њему .... ;)...о Марку Јарићу из Бре-а :)))
Ortak se ranije nesto sprdao sa mnom i u telefonu me zabelezi kao Napuskin... ja ne budem lenj, pa ubelezim njega ko Tolstojevski... njemu to i dan danas odtade :)))
Kako niste fini kad vam ide u korist... dobri ste, svidjaju mi se vasi pokusaji :)))
дакле између 3 и 5 је 4 ;)...то је та цифра...знајпри ђапе !!!;)
ајде придржи још само овај пут...
Ma kakvi... da je i jedna, pa da imam za sta da vam se pohvalim... ovako se bojim da cu morati da vas razocaram silno, ali oprosticete vi to meni, potrudicu se... hehehehehehe :)))
лаже дане мој ти ...лажееее...види дукатлије неће да каже па нас мунта ;)
Nikad ti nas neces razocarati,koliko mi tebe mozemo da razocaramo :))))
Cica i ja smo za toleranciju pod parolama
Da komsina patka bude duga i glatka!
Da komsinicina guska bude mala i uska!
и
Да наша ки*а никада не скита ;)))
Vidi mi ga Cileta, sto mi je pun nepoverenja :)))
Vidi mi ga Daneta, sto mi je pun forica :)))
Dane sve pokupio iz Nase Krmace i casopisa "BRE",to sam citao umesto lektire,i mnogo sam pametniji od onih koji su citali Tolstojevskog :)))
хахахах....
сјећаш се дане:
ПОшо Марко још пре зоре бијеле да одигра с` турским плавушама утакмицу велку и голему,глете ку*ца опет су на њему .... ;)...о Марку Јарићу из Бре-а :)))
Види ми га предрага што нам мунта :)))
Ortak se ranije nesto sprdao sa mnom i u telefonu me zabelezi kao Napuskin... ja ne budem lenj, pa ubelezim njega ko Tolstojevski... njemu to i dan danas odtade :)))
Secam se mnogo stvari Cile,planiram da ostavim post na forumu da mi ljudi makar skeniraju brojeve koje imaju,pozeleo sam tu divnu satiru ;:)
Pedja,ortak treba da se rokne,jer je nadimak dobio po Cecinom blamu na TV-u hahahaha
Ma daleko je on po bilo kom pitanju od tog njenog blama, al jebi ga, kad se vec covek vec dohvatio ruskih pisaca, sta da mu radim :))
gde ste ljudi...ima l' koga...
evo ima mene, ali samo na kratko, uskoro izlazim... :D sha ima?
Lemajićka, begaj od kompjutera... na odmoru si :))
gde si lemajic...gde si predraze...
De si javio taste:))))
hahahahahahaah ma ja ovo u pauzama izmedju plaze i izlaska... ali, ako hocete, evo idem... necu se vracati... mislim... ako smetam.... :P
Dio... gde si covece..sto si promenio avatar i nic?
ne smetas lemajic..gde takva riba da smeta..:)
Ma banovali me,ovo mi dupli nalog:D
Kao tvoj oivaj:)