SpeRmerska ekipa

1. sto bre ban...sta si radio? ma nema ni veze...sta ima...je li pises nesto pod tim nikom ili samo citas...:)

2. Ma psovao sam nekog autora...a napisah jednu defku,pa se bacih na čitanje i zajebavanje po forumu...

3. video sam defku...dobra...Aragorn je faca...najjaca mi ona scena kad iskoci iz broda a oni mrtvi za njim...ceo film odgledam zbog te scene...

4. Bolje druže moj pročitaj knjige,ja sam pročitao i mogu da kažem da su pet hiljada puta bolje od filmova...

5. Gde ste spameriiiiii >D

6. De si "rokeru" :)

7. hocu ja nego nikako...odvikavam se polako od knjiga...kao kreten...

8. de si elektro...

9. Ja se skoro upisao u biblioteku pa sam se zalepio za epsku fantastiku...

10. Ako mi još jednom kaže roker poslaću ga u pizdu materinu.

11. odoh ljudi malo...pa se vratim kasnije..pozdrav...

12. Idem i ja.Domindženja rokeru :D

13. aaa, pa dobro, ako je tako onds necu ici odavde... u stvari idem za par minuta, izlazim... sha ima javio? jel ti nedostajem? ;)

14. хахахахах...наташјенка не можеш ти бРез мене...знајпри да си због емене само дошла ;)хахахаха

15. pa zbog koga drugog! :*

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.