Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ima deda nesto za vas od ludih Rusa,ja sam se pokidao od smeha
http://www.youtube.com/watch?v=pYfw_urlp8Q
wlex bre covece, sta si ti pusio!?!?!? ne moras bre da se banjas, samo malo iskuliras, svratis ovde kad stignes, budes pola sata - sat, ne moras definisati, samo se malko zezas, kako bi i na nekoj "socijalnoj mrezi" radio, i to je to. oko, kao, druzimo se malo ovde... a i sto kaze cica, s kim cemo bre sendvice praviti!? :D :D
Lemajic,ocekujem pomirenje medju nama!
mladene, imas dovoljno godina da znas da u zivotu ne smes ocekivati bilo sta od bilo koga....
ne ocekujem,ZAHTEVAM!
хахах...лемајић ти је исфуран...вјероватно није добила оно што је очекивала...а чека да се врне свом ЧИЧИ ;)
? zahtevas? da li mislis da si u poziciji da zahtevas bilo sta?
Mislim,lemajo,itekako!Pred brak sam te doveo,ovakvog coveka ti nasao,ljudinu...A ti da se drkas na mene...Sad zahtevam i izvinjenje pored pomirenja!
ооооо...дане је у праву ! :)))и за људину и помирење....
tebi bas nije dobro... izgleda da imas temperaturu, pa buncas....
Daj 'vamo poljubac pomirenja i da popusimo lulu mira :)
а може лемајићка и нешто друго да попуши,ако баш хоће ;)))
taj poljubac trazi od one fufe koju nabacujes mom buducem suprugu! a ti moz da pusis sta oces, ja idem da spavam.... i necu vise da pricam sa tobom! :dize nosic, demostrativno zatvara laptop i odlazi u krevet:
а види ово...има се и лаптоп ;)...ово оно....
Uuuuu, što volim kad se zaoštri, a ja ispuckam kokice... :)))
придржињо увијек спреман на добар групњак ;)
Jebi ga, Čiča, greota čovek da vas gleda, a da vam ne pomogne :)
peki, zavali se i pripremi se za ludu voznju! :D :D :D
pa normalno laptop... i da, ja ne pusim lule, vec nesto drugo - cigarete i tu i tamo neke droge... a to sta ti i mladen pusite, u to necu da ulazim...
Da zavalim, veliš... pa ajd, neće teško da mi padne :-)))
Uuuu, ja sam ostavio i cigarete i lake droge (što kaže onaj vic "samo ne znam gde sam ih ostavio") :)))
Tako meni,a ja za sve vas,moju generaciju posvetih upravo jednu defku ,smrc,smrc...Zato sam i naglasio da je samo za Cicu,a vas cu da ubacim kad prestanete da me mrzite,odnosno jedete kokice nad mojom nesrecom :)