U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ima deda nesto za vas od ludih Rusa,ja sam se pokidao od smeha
http://www.youtube.com/watch?v=pYfw_urlp8Q
wlex bre covece, sta si ti pusio!?!?!? ne moras bre da se banjas, samo malo iskuliras, svratis ovde kad stignes, budes pola sata - sat, ne moras definisati, samo se malko zezas, kako bi i na nekoj "socijalnoj mrezi" radio, i to je to. oko, kao, druzimo se malo ovde... a i sto kaze cica, s kim cemo bre sendvice praviti!? :D :D
Lemajic,ocekujem pomirenje medju nama!
mladene, imas dovoljno godina da znas da u zivotu ne smes ocekivati bilo sta od bilo koga....
ne ocekujem,ZAHTEVAM!
хахах...лемајић ти је исфуран...вјероватно није добила оно што је очекивала...а чека да се врне свом ЧИЧИ ;)
? zahtevas? da li mislis da si u poziciji da zahtevas bilo sta?
Mislim,lemajo,itekako!Pred brak sam te doveo,ovakvog coveka ti nasao,ljudinu...A ti da se drkas na mene...Sad zahtevam i izvinjenje pored pomirenja!
ооооо...дане је у праву ! :)))и за људину и помирење....
tebi bas nije dobro... izgleda da imas temperaturu, pa buncas....
Daj 'vamo poljubac pomirenja i da popusimo lulu mira :)
а може лемајићка и нешто друго да попуши,ако баш хоће ;)))
taj poljubac trazi od one fufe koju nabacujes mom buducem suprugu! a ti moz da pusis sta oces, ja idem da spavam.... i necu vise da pricam sa tobom! :dize nosic, demostrativno zatvara laptop i odlazi u krevet:
а види ово...има се и лаптоп ;)...ово оно....
Uuuuu, što volim kad se zaoštri, a ja ispuckam kokice... :)))
придржињо увијек спреман на добар групњак ;)
Jebi ga, Čiča, greota čovek da vas gleda, a da vam ne pomogne :)
peki, zavali se i pripremi se za ludu voznju! :D :D :D
pa normalno laptop... i da, ja ne pusim lule, vec nesto drugo - cigarete i tu i tamo neke droge... a to sta ti i mladen pusite, u to necu da ulazim...
Da zavalim, veliš... pa ajd, neće teško da mi padne :-)))
Uuuu, ja sam ostavio i cigarete i lake droge (što kaže onaj vic "samo ne znam gde sam ih ostavio") :)))
Tako meni,a ja za sve vas,moju generaciju posvetih upravo jednu defku ,smrc,smrc...Zato sam i naglasio da je samo za Cicu,a vas cu da ubacim kad prestanete da me mrzite,odnosno jedete kokice nad mojom nesrecom :)