e sad si me prosvetlio. da nije tebe mladene, umrla bih u neznanju.
cica, ne diram ja njega, dira on mene... ja ne znam sta covek ima protiv mene.... ja njemu nikad nista lose nisam ucinila... a ti i ja cemo, maco, da se pipkamo, samo sutra!
SPOMENIK DA MI DIGNES NEZAHVALNICE!Ja ti coveka nadjoh,a ti tako prema meni...I ovaj Pedja,dodje samo da se raduje tudjoj svadji,sumnjiv mi je i on,stara kuka.
Ајде, Данкане море не прди, мислио сам да се ви овде зајебавате, па се и ја ко мало са стране прикључио... ако се ви ово нешто озбиљно препуцавате, одох ја, извињавам се заиста...
Hahaha,Pedjaaaaaaa.ne boj se jebem ti kolac!Zezamo se malo,evo pocecemo i smajlije da koristimo da nam ne bi pobegao :))))
Lemajic,nije trebalo to u javnost,Cici sam rekao da si mi ponudila da ti budem licni asistent na poslu i pola stana,sto si morala detalje da iznosis?????
Lemajic,procices kao prase iz mog prvog posta na prethodnoj strani,kad te Cica dohvati :)))
хаха одкуд теби брате дане да смо генерација?! ;)....ја сам много млађи бре :))
mladene, jel ti to meni pretis?
ti nisi pekijeva i moja generacija....
лемајићко,мојјне ми млађу дираш!!!!.....мене можеш гдје год хоћеш ;)
Pretim Lemajic i to Cicom :)
Slusaj 'vamo!Svi mi koji imamo preko 25 ista smo generacija,nema tu mnogo filozofije :)
хаха а ми који имамо испод 10 ?!
e sad si me prosvetlio. da nije tebe mladene, umrla bih u neznanju.
cica, ne diram ja njega, dira on mene... ja ne znam sta covek ima protiv mene.... ja njemu nikad nista lose nisam ucinila... a ti i ja cemo, maco, da se pipkamo, samo sutra!
Генерацијааааааа која растееееееееее :))))
ок лемајићко...више моју доњу пипу неш видти!!!....ето ти га на сад ;)...плачи селе...плачи муко моја....
шмрц...
auuuuu, pa sta cu ja sad, kuku mene grdna - umrecu nevins!
SPOMENIK DA MI DIGNES NEZAHVALNICE!Ja ti coveka nadjoh,a ti tako prema meni...I ovaj Pedja,dodje samo da se raduje tudjoj svadji,sumnjiv mi je i on,stara kuka.
Ајде, Данкане море не прди, мислио сам да се ви овде зајебавате, па се и ја ко мало са стране прикључио... ако се ви ово нешто озбиљно препуцавате, одох ја, извињавам се заиста...
ja nezahvalnica?????? pa jel sam pristala da ti pusim tri meseca, dva puta nedeljno, zato sto si me spojio sa cicom?!?!?!? sta bre vise hoces od mene?
не лажи да си невина...оно самозадовољавање са тушом а касније и са четкицом за зубе нећемо спомињати....
Hahaha,Pedjaaaaaaa.ne boj se jebem ti kolac!Zezamo se malo,evo pocecemo i smajlije da koristimo da nam ne bi pobegao :))))
Lemajic,nije trebalo to u javnost,Cici sam rekao da si mi ponudila da ti budem licni asistent na poslu i pola stana,sto si morala detalje da iznosis?????
peki, pvt.
to se ne racuna!!!! isto kao i guza!
mladene, krajnje je vreme da neko ovde kaze istinu! ja ne mogu vise da cutim!
Напушите ми се тукија сви, јебем вас ненормалне!!!
(без смајлија)
"pa jel sam pristala da ti pusim tri meseca, dva puta nedeljnо"
ааајојјј...а зато се при сваком пољупцу у уста оном француском са језиком осјећа ужегло спермовање....
предраже ај не рисе да си мислио да је ово заозбиљно?!