SpeRmerska ekipa

1. Metallica,Javio

Ajd,pozz,pa se kuckamo kasnije :)Hvala muskatli na razumevanju :))

2. јеееееееееее мускатла је још једна дама у спермовању...оправљамо се :))))

3. koji je car ovaj javio. sad sam procitala one dve defke http://vukajlija.com/put-do-seksa/160772 i http://vukajlija.com/drugo-pravilo/160695 ja mu od sad persiram iz dubokog postovanja!

4. Bolje da mu je nik Objasnio, nego Javio :)

5. Otkad sam ja to rekao,Predraze :)))

6. Ode i ja u plagijatore znači :))

7. Jock ti!Ti si unikat ovde,jedan jedini Miki Maus :)

8. peki nisi plagojator, nego je to ono "great minds think alike"! mada ova fudbalerska individua (ime mu ne spominjem) i nije neki veliki um... tja....

9. ko u glavi nema,medju nogama ima,bejbi,kako ti se svidja rima?Kiza Robin Hud :)

10. to ja izgovorim svaki put kad zaboravim nesto pa moram da se vracam po to! :)

elem, i to sto imas medju nogama, i to je prilicno diskutabilno...

edit: don't call me baby!

edit: ovo sve namenjeno fuzbalerskoj individui, ne tebi peki generacijo moja! :D

11. Podrazumeva se da nije upućeno meni :))))

12. :)))) e kako si peki? se oporavljas lepo?

13. хахахах...јој ове `80 генерације...јес вала најгора ;)

иначе кад сам ја провалио да је јавио јеба*ч...а ви сте ми се смијали ;)

14. E lemajo, dobro je, baš je dobro... još sam uspeo da izdejstvujem neka dva slobodna dana gratis, pa spojio sa vikendom, još malo će da ispadne odmor od tri nedelje :)))
    Još došao kod keve na kašiku :))))

15. Čiča, bilo je diskutabilno kako si ti to provalio :)))

16. хахах...овај што придржава мене оптужује да сам дукатлија ;)хаххаха

17. Opet si pogrešno skontao, dobri moj Čile... onaj KOME pridržavaju :)))

18. ех да ...да... опроШтите на лапсусу...још горе ако ти га дукатлије придржавају ;)))

19. Danas te baš oće Čile da pogrešno kontaš :))

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.