SpeRmerska ekipa

1. јбга...нисмо сви ко јавио јеб*чи па да одмах све сконтамо ;)

2. E to jesi u pravu... mora da idemo kod šmekera na časove :))

3. трбас отворити тему ан форуму

"Јавиова школа добре кара*ине"

и сви ту да се упишемо,а јавио да дјели савјете ;)

4. Ako uspete da ga nagovorite, prijavljujem se :)
    Rekao sam ja odavno, čim je on naklepao 3 ženska, to ne može ništa sem švalerčine da bude... :)))

Čile, odoh na kafu, pozdrav :)

5. хахах...ајде брале...не дај ми се, и поздрави ту пич*ку што идеш са њом на фукас ;)

6. jel primate cure u druzinu?

7. увијек...дјевојке су и пожељне...више него мушки....наравно ако си спремна да буде испермана и да спермаш ;)

8. ja sam znla da je jevio opasan igrac cim sam dosla na ovaj sajt....

9. лемајићко јел ти то из искуства ...са њим ;)))

10. aaaaa cica ima li napretka za mene ako pristanem i u sta mogu biti unapredjena?
    Jel mogu ja da bicujem i da stavljam lisice?:))))))))

11. уф ти си и јача од лемајићке...

ето ако ми испуниш спермерску фантазију да тогетхер испермамо неку дефку...бићеш ми будућа друга жена поред лемаје ;)....то ти је већ јак положај...;)

12. CICAAAAA

LEMAJICKAAAAAA

PIKOVAAAAAA

SPAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

13. Idem na Metaliku za 10-ak sati pa sam uzbudjen izviniteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

14. данакне....боли те брига...што ми остали спермамо на вукајлији ;)ти оде у пештууууууууууууууууууууууууууу

15. ODEEEEE,i nece me biti 3-4 dana....slikacu ti gole Madjarice,znam da voles :)

16. јеееее днакане...
    јеееееее пикова....
    јеееее јааааа...
    јееее угрожавам јавиов јеба*ки положај....
    је а шта сшта оно мислио?!

17. Cica sta treba sad da uradim?

18. Marketing je zakon!Reklamiram Cicu,o njemu pisem definicije,kao i sinoc,posvecujem mu ih u svakom komentaru,pa to ne moze da omane.Da si gubavac,bio bi u jebackom polozaju,zahvaljujuci mom znanju,sad ocekujem nesto za uzvrat :))))

19. данкане једино ако заузврат `оћеш да ти и малу научим вјештинама ;))))хехехе шалим се наравно...
    па не знам брате дане ти цуре нећеш,везан си...нећеш новац...једино ако ти је до тога да ти напишем пјемсу и посветим ти еј ;)...

пикова - знаћеш када дође вријеме...и када чиле увече почне спермати нечију дефку,па ту дође- лемаја па ферги па јавио и онда њих троје одустану јер се боје мУдератора...е онда остајемо ти и ја један на један....и немој случајно да те заслијепи бјелило када почне шприцати ;)))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.