SpeRmerska ekipa

1. јбга...нисмо сви ко јавио јеб*чи па да одмах све сконтамо ;)

2. E to jesi u pravu... mora da idemo kod šmekera na časove :))

3. трбас отворити тему ан форуму

"Јавиова школа добре кара*ине"

и сви ту да се упишемо,а јавио да дјели савјете ;)

4. Ako uspete da ga nagovorite, prijavljujem se :)
    Rekao sam ja odavno, čim je on naklepao 3 ženska, to ne može ništa sem švalerčine da bude... :)))

Čile, odoh na kafu, pozdrav :)

5. хахах...ајде брале...не дај ми се, и поздрави ту пич*ку што идеш са њом на фукас ;)

6. jel primate cure u druzinu?

7. увијек...дјевојке су и пожељне...више него мушки....наравно ако си спремна да буде испермана и да спермаш ;)

8. ja sam znla da je jevio opasan igrac cim sam dosla na ovaj sajt....

9. лемајићко јел ти то из искуства ...са њим ;)))

10. aaaaa cica ima li napretka za mene ako pristanem i u sta mogu biti unapredjena?
    Jel mogu ja da bicujem i da stavljam lisice?:))))))))

11. уф ти си и јача од лемајићке...

ето ако ми испуниш спермерску фантазију да тогетхер испермамо неку дефку...бићеш ми будућа друга жена поред лемаје ;)....то ти је већ јак положај...;)

12. CICAAAAA

LEMAJICKAAAAAA

PIKOVAAAAAA

SPAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

13. Idem na Metaliku za 10-ak sati pa sam uzbudjen izviniteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

14. данакне....боли те брига...што ми остали спермамо на вукајлији ;)ти оде у пештууууууууууууууууууууууууууу

15. ODEEEEE,i nece me biti 3-4 dana....slikacu ti gole Madjarice,znam da voles :)

16. јеееее днакане...
    јеееееее пикова....
    јеееее јааааа...
    јееее угрожавам јавиов јеба*ки положај....
    је а шта сшта оно мислио?!

17. Cica sta treba sad da uradim?

18. Marketing je zakon!Reklamiram Cicu,o njemu pisem definicije,kao i sinoc,posvecujem mu ih u svakom komentaru,pa to ne moze da omane.Da si gubavac,bio bi u jebackom polozaju,zahvaljujuci mom znanju,sad ocekujem nesto za uzvrat :))))

19. данкане једино ако заузврат `оћеш да ти и малу научим вјештинама ;))))хехехе шалим се наравно...
    па не знам брате дане ти цуре нећеш,везан си...нећеш новац...једино ако ти је до тога да ти напишем пјемсу и посветим ти еј ;)...

пикова - знаћеш када дође вријеме...и када чиле увече почне спермати нечију дефку,па ту дође- лемаја па ферги па јавио и онда њих троје одустану јер се боје мУдератора...е онда остајемо ти и ја један на један....и немој случајно да те заслијепи бјелило када почне шприцати ;)))

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.