javio mene nikako ne zabole kurac, idi vidi sta sam napisala na prethodnoj stranici.
dane, cica, ajde-de, kakve suze, to cemo u kafani kad se ponapijamo! :D
Imam ja i taj rad,ali to obicno radnim danom.Vikendom(kad mogu posto radim) volim da obidjem 10-ak mesta,popijem toliko "betona" i da padnem od pijanstva...Nemam meru,jbg...
hahahahahahaah "Oćemo rezultate!Skidaj gaće" hahahha ko da skida gace? cica ili ja? ... ma nebitno, ja vec skinula!
stvarno nema nigde da se muz i zena slazu.... mozda da se ipak ne vecavamo i nastavimo da lepo zivimo u grehu?
Lemajic,sad bih zaplakao :(
samo da vas pozdravim...odoh da spavam...sutra radim...jebi ga...za vikend nisam tu, putujem nesto, nece me biti...
u principu, zabole vas kurac, nego nako...:))))
уиф јесте вала и сви плачкопи*де....;)
шмрц...шмрц...кмееееееееееееееееееее
Ne sernjaj,znas da te volimo!Lepo se provedi gde god da ides,pa se oglasi kad se vrnemo svi :)
javio mene nikako ne zabole kurac, idi vidi sta sam napisala na prethodnoj stranici.
dane, cica, ajde-de, kakve suze, to cemo u kafani kad se ponapijamo! :D
они имају кафану код "вукајлије"...ми ћемо да отворимо:"кафану код спермера";)
а
а
а
а
?
;)
па да видимо која ће имати више посјета ...
Nasa ce uvek imati vise,s tim da ja kad pijem nikad ne sedim u jednom lokalu,vec ih izmenjam koliko mogu,tako da cu biti i tamo i ovde :)
pa nasa kafana, jer mi necemo izlaziti iz nje!
Hahaha,i to sto kaze lemaja.Samo cu ja trknuti par puta do njih,da vidim da li nas ogovaraju!
e, a vidis, ja volim da se na jednom mestu zabodem i zatvorim kafanu...
Imam ja i taj rad,ali to obicno radnim danom.Vikendom(kad mogu posto radim) volim da obidjem 10-ak mesta,popijem toliko "betona" i da padnem od pijanstva...Nemam meru,jbg...
Srbi još ste tu :D
"e, a vidis, ja volim da se na jednom mestu zabodem i zatvorim kafanu..."
ја гдје дођем, не волим одатле ићи...са наташљенком сам у овом ;)
Vas dvoje niste čisti u glavu,gde još ima da se muž i žena tako slažu :D
Nema nigde,jbt!!!Ocemo braaaak!
Oćemo rezultate!Skidaj gaće :D
хаххахахаха....не знам стварно се исувише слажемо ;)не ваља то...
Biće belaja,biiiićeeeeeeee beeeelaaaaajaaaaa :D
hahahahahahaah "Oćemo rezultate!Skidaj gaće" hahahha ko da skida gace? cica ili ja? ... ma nebitno, ja vec skinula!
stvarno nema nigde da se muz i zena slazu.... mozda da se ipak ne vecavamo i nastavimo da lepo zivimo u grehu?
POKAJTE SE GREŠNICI NAŠMINKANIH LICA!