SpeRmerska ekipa

1. ja ne znam o cemu pricas, ja sam vec i sminku skinula! :P :)))))

2. Još i mrak da skineš i onda hahahahahaha

3. a sta, i to treba da se skida???? hehehehhehe :P

4. Pa pazi,pošto ja to nisam odradio mogli bi da se ispomažemo :D

5. naravno! cemu sluze drugari! :D :P

6. еееејј а мене сте заборавили...и ја нисам мрак скинуо...дакле ко мени скида...лемајо ти си обећала ;)

7. Cica je car,to cu samo reci!

8. A ja sam otišao.Razmisli lemajićka o ponudi :D

9. METALIKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, MOJ DOBAR DRUGAR......................

10. TOOOOOOOOOOOOO,METALIKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

11. Još si tu Gudison boy? :)

12. Ma,ne mogu da spavam,uzbudjen sam jbt...Idemo u 5h,ne znam ni da li da pokusavam :)

13. Jel ideš u Evertonovom dresu? :)

14. Necu u njemu,bicu kezualac tamo :).Uostalom,videces slike i snimke,nadam se :)

15. Eeee, pičko jedna, prodao si Everton... :)

16. Ahahahaha,nisam bre,samo su mi oba dresa na pranju(kako sam sad slagaoooo,nije bilo providno,a?)

17. Ma jok bre, braćala... ja sam ras'o u saksiji, pa te fore lagano prolaze kod mene :)))

18. Hahaha,pa sta cu kad nemam konkretan argument zasto ga ne nosim,morao sam nesto glupo da slazem :)

19. Zajebavam se... one večeri te jedva naterasmo da ga skineš, sad te ja kao teram da ga nosiš... nek se ti nama samo lepo provedeš sa tim Madjari(ca)ma, lagano ćemo za te formalnosti :)

20. Koje veceri :)))Jesam opet pijan nesto smarao ?Hahaha...Znas da cu se provesti,ostajem nekoliko dana,pa cu i to da ti slikam,nista se ti ne boj :)))

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.