SpeRmerska ekipa

1. opuste momci, ako se dobro organizujemo, svi ce doci na red....
    evo elektro, saljem pvt, nisam sigla, moralasam ds izadjem.....

2. иначе факери и факарке...вукајлија је и службено постала комерцијала...биједни капиталисти...

3. Hahahaha nije dok je i jedan komunista na ovom sajtu živ :D

4. вива ла револуциа!!!...
    смрт наплаћивању вуке ! ;)

5. E čiča odoh ja,inače otvorio sam svoj blog.Pošalji mi mejl na pvt i dobiješ pozivnicu.Tamo možeš da se zezaš do sutra,pošto znaš glavnog moderatora :D

6. е тај рад...:)

7. Pošalji svoj mail na pvt i stiže pozivnica

8. E sad čekaj poštara :D

9. поштар увијек звони три пута...

10. E sad ne znam dal ćeš se snaći sa ovim čudom,valjda hoćeš.

11. не знам нисам га ни добиЈо ;)...дукатлијски мислим...

12. Pa jel ti stigo poziv?

13. добјо и ушо и пријавио се ;)))

14. Vidim.Počni odmah da pišeš gluposti,pošto se od juna plaća,tako da imamo par nedelja života.Čim nađem nešto novo za džaba,otvaram Perinu školu papazjanija :D

15. хаххахахха...ебо матер прво вука сад...ово...имал нешто да се не плаћа?!

16. Nema :D Idemo dok može za džaba,mada nije sigurno da se plaća,tako sam samo čuo.

17. ххехехе...па ријешио чисто да се иживиш док не престане ;)..а готива је ко сајт скоро...

18. Jašta.Što je džabe i Bogu je drago :D

19. кад може Богу што не би могло и спермерској екипи ;)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.