Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
poslednjiiiii
Mislim da si MALO omašio temu :D
e stooooo?
a jebi ga,ne mogu ti objasnim :D
javio, imas pvt.
sha ima ljudi, jel otisao dane?
Jeste,još u pet.Nego šta ti stalno njemu šalješ pvt?Sumljivi ste mi ko penal u šesnaestercu :D
kad bre stalno...ovo prvi put...i ja sam se iznenadio...obicno pise Cica, Dunc, wlex, elektro...tako neka imena...:)
e pa ne pozeleh mu srecan put.... nema veze...
ma jok, bre, nema sta da budemo sumnjivi, ozbiljni smo mi ljudi! samo valjamo neku robu... :D
Ja bre nikome ne pišem!Šta pričaš?
Nego lemajićka,ja danas napravih svoj blog,nešto na fazon vuke,dudarima i čega sve ne.Mogu da se pišu kojekakve gluposti,a ima i čet :D
opaaaaaaa, fensi elektro! gde si to otvorio?
ma neki sajt na kojem možeš da otvoriš svoj blog.pošalji mi tvoj mail na pvt i šaljem ti pozivnicu,čisto da vidiš kako izgleda.samo neće dugo da radi,pošto od juna naplaćuju :D
pa sto ne pises elektro? ti neko brani? evo pisi..pisi meni...:)
aaaa oket, elektro
Šta da ti pišem,nit si žensko nit si zgodan :D
i to sto kazes...:( mada, zgodan sam...ja da sam lep, bio bih savrsen...:)
odoh..mozda dodjem kasnije...pozzzzzz
Adios :D
ма ова лемајићка не воли младо месо па одмах прешла на искусног професора јавкета ;)))
Nije mi pvt ostavila,a ja čekam 3 sata.Sramota!
Čiča ja bi ovo po kratkom postupku :D
какв пвт...јел и са тобом флертује...о мио дио :))):...
опасна је...
Ma jok čiča,kao sreće da te vara samnom.Ovako smo obojica na gubitku :D