А пре него што је отишао у нок даун, стигао је да дискретно упали штоперицу како би измерио после колико је тачно лалао.
Ај, није да се не дешавају пребијања, али ова "вест" је толико провидна и јадна...
Лоша стратегија.
21.12.2012 - Mačkovdan eto imam i ja paradu. Drugari, dođite da se družimo.
Ma kenjaju likovi sad bi trebali svi da organizujemo parade za bilo koji kurac. A kad bi bila strejt parada država bi rekla eto oni štrajkuju jer bi 99% stanovništva bilo na ulicama. Jedan dan da se mi napravimo pametni pa da vidiš kako bi se ekonomija provela. Barem bi đeduraši ostali u kućama pošto GSP ne bi radio.
- Pobogu čoveče zašto isključujete mog čoeka sa aparata?
- Alo gospoja bolnica ne radi danas otišli svi na strejt paradu.
Ako sam ja razumeo ovu reklamu, ovde igra reprezentacija Crne Gore, i ovo su njeni navijači... Ali zašto onda koji kurac su ovi likovu u Arsenalovom dresu? Što recimo nisu obukli dres Derbi Kauntija? Je l to neko hoće nešto da nam kaže o Arsenalu!?!?
Izvini zbog sendvica :)
Al cisto mi bilo simpa sto su ovo snimili u crnoj gori, kao i reakcija publike (glumci dobijaju neka prijeteca pisma i te fore, iako ustvari u realnom zivotu nisu gej)
da sam znala da jedes sendvic nasla bih mozda neke dvije ribe... :)
Ako sam ja razumeo ovu reklamu, ovde igra reprezentacija Crne Gore, i ovo su njeni navijači... Ali zašto onda koji kurac su ovi likovu u Arsenalovom dresu? Što recimo nisu obukli dres Derbi Kauntija? Je l to neko hoće nešto da nam kaže o Arsenalu!?!?
Ma joк, какава Црна Гора. Хтели су вероватно да кажу да е фудбал геј спорт и да га овако пасионирано прате углавном геј људи, што и јесте тачно.
Али то је океј, да се разумемо.
. Хтели су вероватно да кажу да е фудбал геј спорт и да га овако пасионирано прате углавном геј људи, што и јесте тачно.
По чему се лежећи обесвешћени геј разликује од лежећег обесвешћеног стрејта?
Možda ovom što je gej visi dildo iz čmara?
Нема смисла. Дилдо није сексуално опредељен.
Ali ako ti je u čmaru, mislim da ti jesi.
Пффф... ја сам толки мачо, да ни дилдусина од по метра у буљсону не може да ме направи гејом.
Хм... Има и стрејт људи што воле да се сиграју здилдом.
Можда по положају тела? Знаш како многи геј људи имају карактеристичан говор тела, па тај неки фазон...
Хаха, пао је са ногама у положају иксерица :)
Al pazi, on je sat i po ležo onesvešćen, hahaha, pa kako su ga to tukli, ja kad me namlate budem u nesvesti 5-10 sekundi, ovaj sat i po hahaha
Moжда мартинкама.
А пре него што је отишао у нок даун, стигао је да дискретно упали штоперицу како би измерио после колико је тачно лалао.
Ај, није да се не дешавају пребијања, али ова "вест" је толико провидна и јадна...
Лоша стратегија.
21.12.2012 - Mačkovdan eto imam i ja paradu. Drugari, dođite da se družimo.
Ma kenjaju likovi sad bi trebali svi da organizujemo parade za bilo koji kurac. A kad bi bila strejt parada država bi rekla eto oni štrajkuju jer bi 99% stanovništva bilo na ulicama. Jedan dan da se mi napravimo pametni pa da vidiš kako bi se ekonomija provela. Barem bi đeduraši ostali u kućama pošto GSP ne bi radio.
- Pobogu čoveče zašto isključujete mog čoeka sa aparata?
- Alo gospoja bolnica ne radi danas otišli svi na strejt paradu.
Сат и по времена онесвешћен ? Да да... може мозак толико бити у нокдауну.
http://www.youtube.com/watch?v=730b2zHRFfE
Izvini zbog sendvica :)
Al cisto mi bilo simpa sto su ovo snimili u crnoj gori, kao i reakcija publike (glumci dobijaju neka prijeteca pisma i te fore, iako ustvari u realnom zivotu nisu gej)
da sam znala da jedes sendvic nasla bih mozda neke dvije ribe... :)
Ma nema veze...ja skinuo post, da ne delujem homofobično. :-)))
Фурунџије. :)
Ma joк, какава Црна Гора. Хтели су вероватно да кажу да е фудбал геј спорт и да га овако пасионирано прате углавном геј људи, што и јесте тачно.
Nadam se da trolujes.
Bog je stvorio Evu i Milevu!