Možda ovom što je gej visi dildo iz čmara?
Нема смисла. Дилдо није сексуално опредељен.
Ali ako ti je u čmaru, mislim da ti jesi.
Пффф... ја сам толки мачо, да ни дилдусина од по метра у буљсону не може да ме направи гејом.
Хм... Има и стрејт људи што воле да се сиграју здилдом.
Можда по положају тела? Знаш како многи геј људи имају карактеристичан говор тела, па тај неки фазон...
Хаха, пао је са ногама у положају иксерица :)
Al pazi, on je sat i po ležo onesvešćen, hahaha, pa kako su ga to tukli, ja kad me namlate budem u nesvesti 5-10 sekundi, ovaj sat i po hahaha
Moжда мартинкама.
А пре него што је отишао у нок даун, стигао је да дискретно упали штоперицу како би измерио после колико је тачно лалао.
Ај, није да се не дешавају пребијања, али ова "вест" је толико провидна и јадна...
Лоша стратегија.
21.12.2012 - Mačkovdan eto imam i ja paradu. Drugari, dođite da se družimo.
Ma kenjaju likovi sad bi trebali svi da organizujemo parade za bilo koji kurac. A kad bi bila strejt parada država bi rekla eto oni štrajkuju jer bi 99% stanovništva bilo na ulicama. Jedan dan da se mi napravimo pametni pa da vidiš kako bi se ekonomija provela. Barem bi đeduraši ostali u kućama pošto GSP ne bi radio.
- Pobogu čoveče zašto isključujete mog čoeka sa aparata?
- Alo gospoja bolnica ne radi danas otišli svi na strejt paradu.
Сат и по времена онесвешћен ? Да да... може мозак толико бити у нокдауну.
Ako sam ja razumeo ovu reklamu, ovde igra reprezentacija Crne Gore, i ovo su njeni navijači... Ali zašto onda koji kurac su ovi likovu u Arsenalovom dresu? Što recimo nisu obukli dres Derbi Kauntija? Je l to neko hoće nešto da nam kaže o Arsenalu!?!?
Izvini zbog sendvica :)
Al cisto mi bilo simpa sto su ovo snimili u crnoj gori, kao i reakcija publike (glumci dobijaju neka prijeteca pisma i te fore, iako ustvari u realnom zivotu nisu gej)
da sam znala da jedes sendvic nasla bih mozda neke dvije ribe... :)
Ma nema veze...ja skinuo post, da ne delujem homofobično. :-)))
Фурунџије. :)
Ma joк, какава Црна Гора. Хтели су вероватно да кажу да е фудбал геј спорт и да га овако пасионирано прате углавном геј људи, што и јесте тачно.
Али то је океј, да се разумемо.
Nadam se da trolujes.
Bog je stvorio Evu i Milevu!
По чему се лежећи обесвешћени геј разликује од лежећег обесвешћеног стрејта?