Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. ja ne znam što svi kontaju da niko ko je na vukajliji ne jebe.

Momak, jebanje na Vukajliji je ubiveno jer nije služilo produženju vrste.

2. Ja i dalje nisam pročitao nijedan jedini dobar argument zašto oni moraju da paradiraju.
    Mada se ovde priča samo vrti u krug.

Pa vidiš da se vrtiš u krug. Oni paradiraju zato što hoće, jer je zakonom svakome zagarantovano da paradira: i nakazama sa tri ruke, i trudnim transvestitima, i ljudima-slonovima, i uopšte, svakome. Pitanje je: zašto oni ne smeju da paradiraju?

- Ako mislite da su bolesnici, da li biste zabranili paradu leukemičara ili šizofreničara?
    - Ako mislite da nije u redu pokazivati seksualnu orijentaciju na ulici, zašto onda ne tučete parove koji se privatavaju u parku?
    - Ako mislite da to škodi natalitetu, zašto onda ne spalite ordinacije gde se vrši abortus?
    - Ako je to protiv Boga i vere i gnusno, zašto onda ne spaljujete seks šopove i kurve na ulici?

Ne razumem, zaista ne razumem...

3. Зашто је Оливери Јевтић дозвољено да сваке године парадира Београдом, а хомосексуалцима није?

4. Зашто је Оливери Јевтић дозвољено да сваке године парадира Београдом, а хомосексуалцима није?

I ko mu dozvoljava da se takmiči u ženskoj konkurenciji?

I CRNCI JEBO IM BOG PEDERA!

5. - Ako mislite da nije u redu pokazivati seksualnu orijentaciju na ulici, zašto onda ne tučete parove koji se privatavaju u parku?

Зато што би парови тукли њих, опааааа.

http://jugmedia.info/wp-content/uploads/2012/04/vojska-parada-proba-480x360.jpg
    А како они могу да парадирају?

Лолек.
    Једноставно, педери тебе не угрожавају. Ови што бију педере могу и тебе да наватају да те пребију ако навијаш за противнички тим, или слушаш Металику, а они воле Мегађед, то су једноставно идиоти.
    Зашто се о овоме и даље расправља.

6. Лооооол, Реме, тај постер би био победа јебена! хД

7. koliko se prica o pederima,neko sa strane da gleda,mislio bi da mi drugih problema nemamo.dok ce neko bez razloga da paradira i trazi svoja prava,koja i ima,neko ce da umire od gladi,a oni koji misle da su pametni ce da palamude.ivo andric je to lepo opisao,iz keca u kec.

8. TAKO JE! NEK SE ONI MALO NE JEBU U DUPE DOK NAROD NE BUDE IMO KRUVA JESTI!!!111!!111"'?"=#

9. Ne treba im dozvoliti preveliku slobodu jer ce oni kad tad to zloupotrebiti i ta parada ce prerasti u ovako nesto...
    http://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/38988315.jpg

10. Inace zabole me, kuci neka se trpaju, savko ima pravo na svoj zivot...

11. Ne treba im dozvoliti preveliku slobodu jer ce oni kad tad to zloupotrebiti i ta parada ce prerasti u ovako nesto...

ma i ovo gore nekako, ne moram to gledati, ali od kada sam čuo da se u norveškoj već organizuju gej parade i manifestacije za djecu, tada sam se počeo buniti protiv toga

12. nije problem parada kao parada, nego što se paradisanje hoće progura na silu mimo volje većine.

13. Ne treba im dozvoliti preveliku slobodu jer ce oni kad tad to zloupotrebiti i ta parada ce prerasti u ovako nesto...

A da su žene ne bi ti smetalo nego bi ti IMPONOVALO! IMPONOVALO BI TI, ZNAM! Idi onda i zbog toga se buni protiv parade u Riu.

14. Неће никад прерасти у оно горе, зато што је код нас у октобру кад је већ хладније и не могу да се скидају.

15. A da su žene ne bi ti smetalo nego bi ti IMPONOVALO! IMPONOVALO BI TI, ZNAM! Idi onda i zbog toga se buni protiv parade u Riu.

Naravno da bi mi imponovalo...

16. nije problem parada kao parada, nego što se paradisanje hoće progura na silu mimo volje većine.

Мрзим аргумент већине. Већина одлучује и о томе ко ће бити на власти, иста та већина би клала Хрвате, Муслимане, Албанце, Италијане, Американце, Французе, Кинезе и Јапанце, матер им јебем жуту. Капираш? У Србији бре милион од шест милиона људи нема ни ОШ. А макар још три милиона је неписмено. Не зна да напише не одвојено од глагола итд. О каквој већини говоримо?
    Аргумент већине је курчина. Демократија је курчина због већине. САМО МОНАРХИЈА!

17. A udara li iguman iskušenike?

18. Naravno da bi mi imponovalo...

Eto, to gejevima ne bi imponovalo, je l' se bune oni protiv toga?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.