Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Momak, jebanje na Vukajliji je ubiveno jer nije služilo produženju vrste.
Mada se ovde priča samo vrti u krug.
Pa vidiš da se vrtiš u krug. Oni paradiraju zato što hoće, jer je zakonom svakome zagarantovano da paradira: i nakazama sa tri ruke, i trudnim transvestitima, i ljudima-slonovima, i uopšte, svakome. Pitanje je: zašto oni ne smeju da paradiraju?
- Ako mislite da su bolesnici, da li biste zabranili paradu leukemičara ili šizofreničara?
- Ako mislite da nije u redu pokazivati seksualnu orijentaciju na ulici, zašto onda ne tučete parove koji se privatavaju u parku?
- Ako mislite da to škodi natalitetu, zašto onda ne spalite ordinacije gde se vrši abortus?
- Ako je to protiv Boga i vere i gnusno, zašto onda ne spaljujete seks šopove i kurve na ulici?
Ne razumem, zaista ne razumem...
Зашто је Оливери Јевтић дозвољено да сваке године парадира Београдом, а хомосексуалцима није?
I ko mu dozvoljava da se takmiči u ženskoj konkurenciji?
I CRNCI JEBO IM BOG PEDERA!
Зато што би парови тукли њих, опааааа.
А како они могу да парадирају?
Лолек.
Једноставно, педери тебе не угрожавају. Ови што бију педере могу и тебе да наватају да те пребију ако навијаш за противнички тим, или слушаш Металику, а они воле Мегађед, то су једноставно идиоти.
Зашто се о овоме и даље расправља.
Лооооол, Реме, тај постер би био победа јебена! хД
koliko se prica o pederima,neko sa strane da gleda,mislio bi da mi drugih problema nemamo.dok ce neko bez razloga da paradira i trazi svoja prava,koja i ima,neko ce da umire od gladi,a oni koji misle da su pametni ce da palamude.ivo andric je to lepo opisao,iz keca u kec.
TAKO JE! NEK SE ONI MALO NE JEBU U DUPE DOK NAROD NE BUDE IMO KRUVA JESTI!!!111!!111"'?"=#
Čiji si dupli?
Ne treba im dozvoliti preveliku slobodu jer ce oni kad tad to zloupotrebiti i ta parada ce prerasti u ovako nesto...
http://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/38988315.jpg
Inace zabole me, kuci neka se trpaju, savko ima pravo na svoj zivot...
ma i ovo gore nekako, ne moram to gledati, ali od kada sam čuo da se u norveškoj već organizuju gej parade i manifestacije za djecu, tada sam se počeo buniti protiv toga
nije problem parada kao parada, nego što se paradisanje hoće progura na silu mimo volje većine.
A da su žene ne bi ti smetalo nego bi ti IMPONOVALO! IMPONOVALO BI TI, ZNAM! Idi onda i zbog toga se buni protiv parade u Riu.
Неће никад прерасти у оно горе, зато што је код нас у октобру кад је већ хладније и не могу да се скидају.
Naravno da bi mi imponovalo...
Мрзим аргумент већине. Већина одлучује и о томе ко ће бити на власти, иста та већина би клала Хрвате, Муслимане, Албанце, Италијане, Американце, Французе, Кинезе и Јапанце, матер им јебем жуту. Капираш? У Србији бре милион од шест милиона људи нема ни ОШ. А макар још три милиона је неписмено. Не зна да напише не одвојено од глагола итд. О каквој већини говоримо?
Аргумент већине је курчина. Демократија је курчина због већине. САМО МОНАРХИЈА!
A udara li iguman iskušenike?
Da, mudara ih...
Eto, to gejevima ne bi imponovalo, je l' se bune oni protiv toga?