Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. а не онако како је природа рекла :)

kurcem u bulju? kurcem u usta? kurcem u glavu?

2. Christine
    samoskrivljena nezrelost, dete, to nema veze sa godinama, no sa nedostatkom racionalnog poimanja stvari.

Паз' да ме ти не научиш!

Луди Чак

Mene bi bilo blam da se ponosim bilo čime što zastupa 80% ljudi, bilo gde, a pogotovo u Srbiji.

Је л' ви тролујете или сам ја дошао у групу у којој разговарају чланови ЛДП-а, ДС-а, Квирије и Јукома?

3. kurcem u čelo, lemajo :D

4. Samo da vas pitam koji je ovo krug rasprave?

5. Christine
    samoskrivljena nezrelost

haha ♥

6. A sto vi koji toliko ljubite gejove i sl. ne izadjete sa njima u njihove setnje kao znak podrske? m?

7. Nemoj da mi govoriš da volim LDP i DS, da te ne prijavim za vređanje. Takvi kao vi ćete prvi u plitke grobove kad se vrati Vojvoda.

8. samoskrivljena nezrelost

Nije ni čudno što se filozofi okupljaju na ovoj temi, uzevši u obzir antičke grčke običaje :)

9. Christine

kurcem u čelo, lemajo :D

daj ne rise?!?!? jebote a ja ga sve vreme guram u bulju, nije ni čudo što nikako da zakevim!!!

fender, jedini trol ovde si ti! TIIIII!

to što "u tvoje vreme nije bilo pedera, niko o tome nije pričao!!!", ne znači da nije bilo pedera, već, zaaaamisli, niko o tome nije pričao!

kizo, 68., idemo na magični 69. ;)

10. Србија је земља у изумирању и ако поред уништене привреде почнемо још масовно да узгајамо педере и лезбејке, нестаћемо за 50 година као народ.

Луди Чак

Уууу, Мирчићу, извини, нисам те препознао. Дај ми телефон ових у Хашком Трибуналу да зовем Војводу да му се извиним.

11. ŠTO SE NE JEBETE SA NJIMA KAD IH TAKO VOLITE?

12. Fendere, ja sam u fazonu LDP, EU, Srbi krivi za rat, genocid u Srebrenici i RS (Šumska) genocidna tvorevina. Dakle?

13. Ja sam protiv njihove šetnje, ali sam za prava. Ne razumem ljude koji govore da je to bolest, a hoće da ih biju... PA IDI TUCI SVOJU BABU SA ŠEĆEROM I PARKINSONOM.

14. ŠTO SE NE JEBETE SA NJIMA KAD IH TAKO VOLITE?

Neće me nijedan...

15. Кажу да је у Србији педерастија најраспрострањенија међу хиперурбаним становништвом Београда

Jutros sam napisao da trebabombardovati beograd i na taj način isterati crnogoce koji bi posle toga opet teli da budemo u istoj državi jer ne bi imali de da studiraju.Potpuno sam zaboravio na pedere dve muve jednim udarcem
    BOMBARDOVATI BEOGRAD

16. фендере, пређи на ову тему, јер си стварно надврста своје врсте
    http://vukajlija.com/forum/teme/48428-zivotinje-genijalci-nadvrste-svoje-vrste

17. fendere, zbog takvih kao ti i jesmo u kurcu.

18. А што се ође трипује да Фендер тролује? Он само чоек жели да смести и нагура људе са посебним потребама у оквире друштвено му прихватљивог система моралних вредности? Што је то грех?
    Не дај Боже да са таквим ставом постане прецедник .. остало му је све на месту ...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.