Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. BTW, uspjeli smo da dođemo na sam vrh BBC-eve liste vijesti, iliti headlines!

Па то је био циљ хулигана, зар не?

Ма боли ме бре курац, идем ја из ове пичке материне првом приликом.

2. Ko god nakon današnjeg dana postavi pitanja tipa "A za koja se oni to prava bore?" ili "Zar da nam pederi nameću svoje vrednosti?" treba ga izolovati iz društva i smestiti ga u psihijatrijsko lečilište.

Koliko god ja bio protiv anti-gej pokreta, ovo je takođe neukusno.

3. Ма боли ме бре курац, идем ја из ове пичке материне првом приликом.

+1

4. BTW, uspjeli smo da dođemo na sam vrh BBC-eve liste vijesti, iliti headlines!

I sad ce samo oni ljudi u Evropi koji su mislili da smo zivotinje, da potvrde to svoje misljenje. Avaj.

5. Dr. Dick, ja mislim da je uzrok homoseksualnosti količina hormona koju je beba dobila u materici, a ne količina hormona u odraslom dobu.

Slažem se da je kasnije teško bilo šta izmjeniti, osim možda jakom voljom i karakterom, ali mislim da se homoseksualizam može suzbiti ako se neke sklonosti uoče u ranom djetinjstvu i od starta suzbijaju.

Skoro da sam ubijeđen da bi dijete koje bi inače bilo gej, postalo hetero, kad bi se određene intervencije počele vršiti od njegove treće-četvrte godine, pa na dalje.

6. I sad ce samo oni ljudi u Evropi koji su mislili da smo zivotinje, da potvrde to svoje misljenje. Avaj.

Сва срећа па им је мишљење исправно.

7. Jovičiću, moram da ti kažem da to što sada već počinješ da radiš, jeste opštenarodna genetika. Imaj makar tu dozu intelektualnog poštenja da ne govoriš nešto što ne razumeš, čime se ne baviš, i što nisi izučavao.

8. @Za to ne znam, mislim, to je jedna od teorija, i za sada jedna od najboljih kao objašnjenje. Ali, bar po psihologiji, detetova seksualnost se određuje sa šest godina, tako da ne znam koliko to ima veze...

9. Сва срећа па им је мишљење исправно.

Sva sreca pa predrasude dominiraju danas.

10. Sva sreca pa predrasude dominiraju danas.

Предрасуда је кад неког окарактеришеш на основу једне ситуације, ми већ 20 година дајемо свету разлог да верују да смо идиоти.

11. @Filantropofob - u pravu si serinjam i ja pomalo, ali opet nastojim logično da serem. Ovo što pričam nije uvijek utemeljeno na nekom jakom znanju, ali jeste na vrlo logičnim pretpostavkama i zaključivanju. A ima i značajne količine znanja, koja nije baš zanemarljiva.

12. Potpisujem i sve što je Peki rekao danas.

13. Предрасуда је кад неког окарактеришеш на основу једне ситуације, ми већ 20 година дајемо свету разлог да верују да смо идиоти.

Idioti i goveda, da, slazem se. Ali meni je krivo sto nismo uvek takvi, a ljudima napolju se pokazuju samo lose stvari, pa sam tako dok sam bila u Nemackoj saznala da mi jos uvek ratujemo, da nam je zemlja u rusevinama, da nema sta da se kupi u prodavnicama....opisivali su mi ljudi devedesete.
    Drugacija je danas situacija, sta god ko rekao.

14. Значи сексуалност са 6 година?
    Ја сам са 3 бре знао да ћу да карам бразилке.

15. @hiphoza: početak seksualnog identiteta...:) od tada se javljaju prva romantična osećanja prema suprotnom polu.

16. Rekao bih da je Zezator kralj, i podržao bih ga u njegovom podjebavanju ovih radikalčina ofarbanih u žuto, kao žuto boja sunca, demokratija, rintintin, ovo ono. Malo ogrebeš žuto kad ono rđa.

Pohvalio bih Jovičićev stav. Čovek se protivi ali poštuje tuđe mišljenje. Sa takvim ljudima vredi razgovarati. Ovi ostali ne zaslužuju ni da se posere čovek na njihove prigovore.

Sva sreća što Srbija i dalje ima sveznajuće intelektualce poput tebe, pošto vidim po forumu da si stručan za apsolutno sve važnije teme. Ne moram da brinem za prosperitet zemlje. Još kad bi samo imao muda da nam kažeš to u lice, bio bi kompletna ličnost. Ali naravno da nemaš muda, jer da imaš sad bi paradirao u najveće među svojima, a ne srao po nama na netu. Ali razumem tvoj gnev, šta ga zgodnih momaka u toj masi, a svi bi te pre ciglom opalili nego nečim drugim.

I nisam za "žute", uvek sam bio protiv njih, što ne znači automatski ni da sam za radikale, a ti samo nastavi da kenjaš o ljudima koje ne poznaješ i to nakon što nisi tumačio sve prethodne postove, već samo pojedine i naravno, nisi ukapirao apsolutno ništa.

17. Ја бих све њих(гејеве, полицију и 'улигане) послао у рудник соли. Тамо ће сви они бити исти, имаће иста права, а ја ћу зарадити на њиховом раду.

18. Idioti i goveda, da, slazem se. Ali meni je krivo sto nismo uvek takvi, a ljudima napolju se pokazuju samo lose stvari, pa sam tako dok sam bila u Nemackoj saznala da mi jos uvek ratujemo, da nam je zemlja u rusevinama, da nema sta da se kupi u prodavnicama....opisivali su mi ljudi devedesete.
    Drugacija je danas situacija, sta god ko rekao.

Другачија ситуација, ај пусти студио Б, или погледај вести у току дана. Другачија ситуација?

Ало бре људи, јел сте ви ћорави? Хулигани са два разреда средње вас одлучују будућност! Ломе град и шаљу слику у свет? Јел ви мислите да неког боли курац што овде није тако сваки дан? Ено, ББС јавља, прва вест.

Данас им се не свиђају педери и лезбејке, сутра ликови са дугом косом, прекосутра студенти или ко зна ко. Шта кад одлуче да им се не свиђа власт (мада се сад и мени не свиђа) ? Хоћете да гледамо како опет пале скупштину, зграду владе, или шта већ? Хоћете такву слику у свет да шаљемо?

Шта ради данас полиција? Гледају како их гађају камењем. Не нападају зато што им нису таква наређења. Ало бре, ко је овде луд??? Уништили тролејбус, излоге у Кнез Михајловој, Мамограф. Мамограф, ало бре!? Шта, мисле да не треба да се лечимо, зато што је Бог одлучио обрнуто, да треба да умремо?

Чудите се што нас сматрају за животиње? Јесмо! ЈЕСМО! Кога боли курац бре што Ђоковић јебе кеву свима, кога заболе што фудбалери лоше играју, кога боли дупе што су кошаркаши покрадени? Хоће свет да види цивилизовану земљу, а тога овде нема! НЕМА!

Те геј параде се широм света организују сваки дан. Комшије Хрвати организовали без икаквих инцидената. Не воле ни они педере, али мисле паметно. Ми? Шта ми радимо? Нама то ометају клинци са капуљачама и шаловима!

Јадна смо земља, јел сте чули? Јадна, најгора! Има бре да одем одавде, никад да се не вратим, никад ни једну информацију одавде нећу да чујем.

19. @ Lestat

Skoro da si uspeo da me uvrediš. Srećom, ne mogu me uvrediti sitni i banalni ljudi.

20. Skoro da si uspeo da me uvrediš. Srećom, ne mogu me uvrediti sitni i banalni ljudi.

Zanimljivo je to što ja ovakav sitan i banalan nisam prvi počeo s uvredama, već vaša intelektualno-obrazovna uzvišenost.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.