Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. mici:

Nisu oni slobodni, i nece biti slobodni dok ne budu mogli bez ovolike policijske pratnje da prodju gradom.

istina, ali ako bi se masovno prevaspitavali ti što guše slobodu možda bi se nešto postiglo, ako ne postiglo, onda barem sputalo.

jedino reforma školstva i obrazovanja uopšte, od malih nogu, ako je moguće od obdaništa, može tu bilo šta značajno da promeni za možda 15-20, 50 godina.

ljudi se ne menjaju sezonski.

2. @ Lestat

OK, otreznio me malo tvoj post.

Evo, ja ti se javno i iskreno izvinjavam. U pravu si, ponela me emocija. Pogrešio sam. Ne znam te čoveče, kako bih mogao bilo šta da kažem o tebi, a da ima smisla.

Ovde možemo da napadamo samo iznešene stavove isključivo suprotnim stavovima, ukoliko će diskusija uopšte da znači nešto. Kada god diskusija postane lična, gubi svaki smisao. Odo da se iskuliram, malo me dotaklo ovo što si reko. Bez patetike, ja se ne osećam bezbedno u ovoj zemlji i to je dovoljan razlog da oglasim svoje nezadovoljstvo kao pripadnik manjine.

Aj poz i još jednom izvini

3. Пеки, мислиш како мислиш, шта ћу ту ја сад....ја само знам да не трчим прва да станем у ред како бих купила уље у продавници, знам да кева од олате може да ми купи чизме и да јој остане пара, а не као раније да купи 100 грама кафе за те паре.
    Наравно да су те стваеи остале исте, наравно да није могло све да се промени, али ја верујем да хоће. Боли ме курац, оптимиста сам како год окренеш.

Јадна смо земља, јел сте чули? Јадна, најгора! Има бре да одем одавде, никад да се не вратим, никад ни једну информацију одавде нећу да чујем.

Никада! Чак и кад одем, знам да ћу да се вратим убрзо! Колико год ми овде било лоше, колико год се земља распада не пада ми на памет да дигнем руке! Ало бре ја сам овде нека генерација која треба да представља нову Србију, измењену. Ако ја побегнем ко пичка ко ће да је мења? Мој деда, не бих рекла боли њега курац, за њега је Тито и нико више. Ћале? Он је огорчен и љут на Милошевића још увек.
    Ја остајем.

Сурови, слажем се да се не мењају сезонски, али зато, управо зато парада није могла да се одржи мирно сада. Људима треба показивати, учитти их исправним стварима, учити их о томе како нема потребе да се иживљавају над педерима, па тек онда педере пустити на улицу. Али чак ни тада неће бити мирно. Срби.

4. неке ствари*
    боље срочено ;)

5. @Filantropofob Ok...mene je samo iznerviralo to što ni Zezator ni ti niste razumeli da sam apsolutno protiv nasilja. Moji argumenti su bili vezani za nešto drugo...nije ni bitno više, koga zanima, pročitaće. I ja se izvinjavam za moju agresivnu reakciju, pozdrav.

6. Пеки, мислиш како мислиш, шта ћу ту ја сад....ја само знам да не трчим прва да станем у ред како бих купила уље у продавници, знам да кева од олате може да ми купи чизме и да јој остане пара, а не као раније да купи 100 грама кафе за те паре.

За ово се слажем, јесте боље, финансијски.

А остало... Мици, те фазоне: "Ја представљам бољу Србију" клинци фурају већ пуних десето година па ништа. Кол'ко год да се трудиш увек ће неко као ови јунаци данас да те сјебе. Ко бежи тај је пичка? Пичка је неко ко хоће да живи нормално?

7. Trazili su paradu, dobili su je.... Ja bas volim da prosetam kroz moj grad dok na ulici stoje zapaljeni kontejneri i polupani automobili....

Neka je organizuju za mesec dana opet! Nekako mi fale kontejneri koji gore!!!

8. Ма боли ме курац да фурам фазоне, знаш ко фура фазон, онај дечко прва година срење што је изашао на улицу данас и кога су могли да приведу или ће га привести и коме ће да упропасти овако једна глупа ствар тинејџерске дане. Е он је фура фазон у који ће да се разочара јер је мислио да ако је хулиган да је народни херој пичке материне. То је бре моје мишљење, могу да ми сјебу труд у фазону да остане све исто, и да то не делује никако, али ако све више људи размишља и делује тако до промене мора да дође. Оћу да кажем, можда могу да пониште мој рад, али већ исти такав рад моје деце неће моћи.

По мом мишљењу није то нормалан живот. Можда је боље али не за мене.
    Овим не кажем да не треба отићи и образовати се негде, што да не? Али остати и живети негде тамо...чему...

9. чему...

Да не би морао да гледам овакве ствари као ово данас. Набили ми притисак триста са двеста.

10. Набили ми притисак триста са двеста.

Приметила сам. :)

11. Trazili su paradu, dobili su je.... Ja bas volim da prosetam kroz moj grad dok na ulici stoje zapaljeni kontejneri i polupani automobili....

Neka je organizuju za mesec dana opet! Nekako mi fale kontejneri koji gore!!!

Чек да одрадим један ц/п, баш сам о овоме причао ортакињи. :)

"мени је интересантно како неки људи гледају на хулигане као на елементару непогоду, фазон "јебени педери морали да шетају, па нам је сада град изломљен". Као да су сломили неку брану, па је вода потопила град."

12. јебени педери морали да шетају, па нам је сада град изломљен

Pa bas to! Oni su MORALI da setaju, iako i sami znaju da ce to da prouzrokuje lomnjavu!
    Sta su dobili ovom paradom. 5 pandura na jednog pedera, i na snimcima se vide samo panduri i huligani....

Bas treba da se ponose svojim opredeljenjem i time sto su najzad SLOBODNO prosetali gradom!

13. Чек, јел ти не капираш да ови који су ломили град могу свесно да размишљају? Нису они бујица која носи све пред собом. Јел разбијање града уобичајна последица провокације, па ми прескачемо директног чиниоца и свањујемо кривицу на оне један корак даље?

14. Јел разбијање града уобичајна последица провокације

Wojtek, u Srbiji jeste! I vazda ce biti... Ja sam protiv svega sto je danas bilo na programu...

Protiv parade ponosa - jer ce mi grad biti polupan
    Protiv huligana i divljaka - jer ce mi grad biti polupan

15. Шта да кажеш о неким људима, ту приче нема, ортак глуми ортака, грли те, нема проблема! После са твојом рибом кулира јој иза леђа, следећа сцена - они су права срећа!

16. Зар не мислиш да онда кривица треба да се пребаци на хулигане. Њихова рука је разбијала излоге. Елиминиши ту претњу, елиминисаћеш срања по граду. Што не могу нормалан контра-протест да направе?

17. Хоћете да вам кажем одакле ће да се плати реновирање зграде ДС-а, ЛДП-а и СПС-а, зграде РТС-а, затим нови знакови, контејнери, канте за ђубре, излози, па исплаћивање осигурања власицима излога у граду, уништена кола, полицијска кола, комбији, лечење полицијаца и ових несрећника?

Из буџета!

Тако је, ви ћете плаћати то из свог џепа, индиректно или директно, исти ђаво. Милиони су у питању господо, милиони.

18. То су добре ствари, лоше ствари, ја пијан, а ти на кари, само неки други гари, ма то су ми све другари... Твоје другарице су хтеле део овога, никада нисам пристао, трипов'о због поноса... Ко ме јебе кад сам будала...

19. Naravno, rekoh da sam protiv svih koji uzrokuju lupanje grada... Tako je kako je

Nema se uslova za organizovanje parade, jebi ga prihvati to, nemoj biti gori od huligana pa terati neki inat!

20. Hoce mi neko molim vas reci sta se izdogadjalo, posto nisam u toku - bilo povredjenih?

Izasla je na kurac vise politizacija svega toga. Sta sad, svake godine ce da se trose ove pare na organizaciju i obezbedjenje iste? A kukamo na sta nam lice bolnice, skole, obdanista..Mi smo jedina zemlja koja je krenula dupetom u evropsku uniju, i nadam se da tamo necemo zavrsiti. Ne jer ne volim eu, vec zato sto smo stoka, vandali, neobrazovani, drzava nam je u kurcu. A paradasi nisu gay nego su najobicnije pedercine.

Tamo zive normalniji ljudi, mi smo im ovakvi najpotrebniji..

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.