Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Јест, ал ондак имаш брдо педера који кмече да им је ускраћено право на марширање, што је сасвим легална ствар. Ако ти се нешто не свиђа, ти уради исту ствар, али са другом поруком. Не треба бити у фазону "Хулк енгри, Хулк смеш". :)
A sta je trebalo, da pognu glave i postidjeni odu kuci, samo zato sto odredjena grupa zeli da ih istrebi? Hajte, molim vas... Na gejevima je da organizuju prajd, a na drzavi da ih zastiti. To je sustina.
А знате ли колико је већ кинте утрошено да би се онолики пандури окупили? Па велика кинта ја бих рекла.
Браво за Фејзбук манијака. МОје лично мишљење да су само будале данас биле на улицама. Већином, јер било је ту сигурно и људи који можда нису хтели насиљем да покажу своје мишљење.
Лично сматрам да су и педери и народ само пијуни у једној великој политичкој зејбанцији.
Против педера немам ништа, али парада је стварно непотребна....и држава их подржава само да би скренула јавно мњење са неких битнијих тема.
Хулигани ми сметају зато што све решавају насиљем, ограничени су и убили би сваког ко другачије мисли....а највише ме нервира што у моје име иду и ломе град, краду и избацују свој вишак енергије, под паролом да иду да одбране домовину и њихову нерођену децу.
Брине ме и толико полиције на улицама. Дачић као да нам показује колико је јак. Као, научили смо лекцију после 5 Октобра....овај пут народ неће срушити владу тако лако.
А о оним поповима нећу ни да причам....и свештеничка мафија је морала да се убаци и покаже нам колике су патриоте. Иринеје дај ми твог мерцедеса па ти можда и поверујем. Срамота!
Све је ово једна велика зејбанција на коју смо ми насели...мене брине само насиље којим се овде све решава и брине ме мешање и подложност наше владе земљама. Просто ништа самостално не могу да ураде.
Ја овде јавно позивам све хулигане да усмеримо снаге на неке здравије послове....као што је рушење тиранског "демократског" уређења које нам ради о глави већ 10 год.
То је њихов посао, раде шта им кажеш.
ne znam sta da dodam, osim da nismo mi (nisi ti) stoka i vandali, nego oni sto lome tamo.
i kao uvek, zbog sacice pedera, sacice huligana i nesposobne milicije ja sad ovde moram da objasnjavam da nije sve tako ko sto pricaju na vestima, (iako verovatno jeste), posto ce me sigurno svaki drugi ovde pitati to narednih nedelju dana, a ja ne mogu da blatim Srbiju.
Па ја сам помислила да за оваква срања има посебна тарифа, као рецимо што се докторима и мед. сестрама плаћа трећа смена више, тако можда и овима....ко зна, мени је само пало на памет, али ако се плаћало доста се дало.
Vrtite se u krug
Жао ми је неких људи, али проћиће...
Келте само реци истину...шака разбојнички настројених ментола, и шака сексуално деформисаних ментола подржани од стране морона у фотељама изиграва мајмуне на ТВ-у. :Д
Boli nekog kurac da ih istrebljuje. Jeste li videli nekad da ljudi ovde presrecu masu po javnim mestima i utvrdjuju da li su pederi, kako bi ih onda tukli?
Jebu te sa svih strana - malo zaradjujes, sve poskuplljuje, hrana, rezije, gorivo, jednom recju zivot. Svima je lose, kukaju, gledas kako da preguras mesec. Neki imaju bolesne u porodicama, narkomane na skidanju, ogorceni su na mnogo toga, ne vide izlaz..I takvim ljudima treba da uzmes pare da bi organizovao "ono"?
Od sarene parade su nam potrebnije:
- sigurne kuce
- fabrike, da mogu ljudi nesto da rade
- stanovi za raseljena lica
- uredjenje puteva
- obdanista
- uredjenje bolnica kako se ljudi ne bi lecili u onim upisanim rusevinama..
Okrenes poslednje strane blica, pogledas apele za pomoc, i shvatis da su te pare mogle da spasu zivot brojnoj deci i ljudima nekom transplantacijom i placanjem lecenja. I neki ljudi bi stvarno bili srecni. Ovako - jebem vam mater svima, i vama koji ste marsirali, a pogotovo vama koji lomite grad.
То ти кажем....Тадић све закувао да би пољубио дупе Клинтоновој. :Д
- sigurne kuce
- fabrike, da mogu ljudi nesto da rade
- stanovi za raseljena lica
- uredjenje puteva
- obdanista
- uredjenje bolnica kako se ljudi ne bi lecili u onim upisanim rusevinama..
Од шарене параде нам је потребније још мали милион ствари, али као и обично, стављамо небитне за нас лоше ствари на прво место, уместо да се бацимо на решавање крупних, битних проблема.
Ја сам се сјебао у мозак, тотално сам се скењао.
То стоји, али је мало себично. Питај просечну геј особу који проблеми су за њу најкрупнији.
Ništa neočekivano se nije desilo. Jebiga, biće bolje drugi put, možda.
Кад се све сабере, мислим да су учесници и организатори геј параде испунили циљ. Сада ће се народ према њима односити много толерантније, а сами гејеви биће много слободнији у истицању своје посебности и напредности. Што је најважније у свакодневном животу ће бити много равноправнији. Хааахахахахахахахахахахахахаха
Hoochie, dobar ti friz! :D
Зезаш Зезаторе.
Ovi normalniji kojima su sistela jaja da danas paradirju imaju iste probleme kao ti i ja.