Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Aj rest maj kejs...
Eo, zbog ovakvih davitelja, da ne kažem smarača, koji se iz petnih žila trude da ih brane i uvek imaju taj neki zaštitnički gard (valjda tripuju tako da su dobre osobe), sam najviše ''zamrzeo'' LGBT.
TAKOE!!!
Još da citiram nextosica i da zaključamo temu
Čik probajte sad da ga gurnete u buljson, pičkice:)))
Ja sam mnoooogo dobra osoba, najbolja osoba na svetu, ah, nisi ni svestan koliko gubiš što mene ne poznaješ :P
:P
Koji kurac u guzicu tura, tragovi mu smrde fekalijama.
Htio sam ja da te upoznam, al' si bila u krevetu kad sam te zvao. Ccc.
Pizde.
+ ∞
A i na kraju krajeva to su sve samo crnci, šta ima oni da budu pederi ili strejteri, zar im nije dovoljno što su druge boje kože?
Volim da se zajebavam na fazon rasizma, ali ti preteruješ. Ozbiljno.
AMIN!
Pre par meseci sam se ubio objašnjavajući ovo jednom drugu, koji je ubeđivao drugog da je gej jer ima previše estrogena.
Znam tipa koji je prvi i poslednji put trtio neku i zgrozio se kad je izvadio kitu i video na glaviću semenku (od paprike valjda)!
BOG JE STVORIO GUZICU ZA SRANJE, NE ZA JEBANJE!
Dube, pa sledeći put me zovi pre 1. Taman sam legla...
ahahaha koji win!!!
pa eto, ženska, a ima prljavo dupe, a bar bi trebalo da ženske vode više računa o igijeni, zamisli onda šta gejevi iskopavaju jedni drugima?
natonato, sledeći put zovi ti mene :P
Oćem Dube.
Брате, сад неко треба да пере дебело црево да би овај могао да јебе.
Ово је од пре пар страница, али рецимо да је то то. Гомила просеравања и мудровања.
Мислим да је хомосексуализам скинут са листе болести тек 1990. године или тако нешто.
А ти Пранче не сери више и не аминуј се људима у чмар. Са овом темом сам завршио.
Pih. Koliko vas je čulo za defekaciju, deco? Da vas puste sve da jebete samo u rč nedelju dana, dočekali biste vaginu k'o ozeb'o sunce. Kad vam butt kaže.
Hello? Brain notice? Da li je neko ovde čuo za klistir?
Ja razumijem ljude koji vole više mušku kenjalicu nego li žemsko tijelo. Vi ne shvatate, oni se žrtvuju da bi strejt nejebači mogli da pojebu neku ženku. Jer da su ovi što su gej, u stvari strejt, ovi strejteri što ih toliko hejtuju, ne bi kitu iz ruku puštali, a one žemske stvari bi gledali samo preko ekrana ili nacrtanu na papiru.
Ja podržavam gej i bilo koju drugu rasu, jer sam od sinoć osetio čari trandže. Svidelo mi se kada mi uđe i to još od "ličimnaribu" lika sa 25 santimetara sabljarkom.
TMI
Smarate offtopicom.
http://queerty-prodweb.s3.amazonaws.com/wp/docs/2011/05/rainbow_flag_kiss.jpg
Spread love.