Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
РД, бановн си јер још и признајеш :)))
Предрже, банован си јер сам то научила од вас :))))
Banovan si jer mi je Druga Tita puna k...
Banovana si jer mi se pola dodaje.
Banovan si jer je bila aluzija na scenu iz "Lepih sela" :)
Банован си јер сам Лепа села... гледала само једном :(
Banovan si jer daleko bilo da to ne znam ;-))))
Banovan si jer sam "zajebao" Packmana :)
Banovan si jer sam se setio pre neki dan da si neznatno stariji od istog.
Банован си јер ме је и Гугл подсетио на то :)
Banovan si zbog Čikaga.
Banovan si, ne znam zašto. Tek tako. :)
Reservoir dog , banovan si, jer sam slucajno pogresila kad sam ti komentarisala def. :))
Muskatla banovana si, jer banujes bez razloga :))
Банована си јер и најбољи греше.
banovan si, jer sam se izblamirala, kao sto dugo nisam, stvarno izgleda kao da je namerno :((
Banovan si, jer su još bolji oni što praštaju. :)
Банована си јер мислим да се превише отерећујеш тим неким ситницама "јао коментарисала сам, јаој погрешила сам, јаој да ли ће да ме банују"... опусти се, прилагодила си се већ :)))
Банована си јер си боља :)))
Banovana si jer mislim da je u srpskom ispravno stićiće, a u hrvatskom stići će, iako ja i dalje verujem da je to isti jezik.
Banovan si, jer ne smem vise da idem da ispravljam xD
Banovana si jer bi to bilo previše :-))))
Banovan si da me ne bi banovali :)
Banovana si, jer si me danas slatko nasmejala!! :)))