Najgori filmovi koje ste gledali...

  1. Ovo je moj prvi i poslednji post (o) njemu. Hteo sam samo da kažem šta imam.

  2. Zato je i užasan. Ne znam kako to može da bude zanimljivo za veliko platno. To nije radnja filma, to je simulakrum radnje.

    Imaš jedan Beketov komad, zove se "Kraj partije". Tu su dva lika koji su do vrata u dve kante za đubre, i to ti je to, od početka do kraja. A komad je odličan, što bi rekli, revolucionaran, progresivan, i antireakcionaran.

  3. Vagino, bolje obrisi onaj post gde prijavljuju ove sto vredjaju. Za oftopik se svejedno dobija ban, vredjao ili ne.

  4. Najgori film Goust radjer. I Napad sabljozubog tigra.

    A Matrix je jebeni kult. Zar vam nista nije sveto? Jos kad odgledas Animatrix da popuni neke detalje, u fulu je.

  5. I svi filmovi u kojima glume Dolf Lungen i Stiven Sigal.
    Zašto Matrix? Zato što je mnogo nerealan i previše gluposti ima. Smejala sam se sceni kada je Neo zaustavio metke. Hej! Nema veze s mozgom.

  6. Brate, ne mozete da kazete da su ti filmovi najgori kad niste gledali "Pijanog ucitelja" sa Dzeki Cenom u glavnoj ulozi.

  7. Zašto Matrix? Zato što je mnogo nerealan i previše gluposti ima. Smejala sam se sceni kada je Neo zaustavio metke. Hej! Nema veze s mozgom.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Science_fiction

  8. Vucice nadam se da trolujes, a ne da nisi shvatila kako je to uradio.

  9. Zašto Matrix? Zato što je mnogo nerealan i previše gluposti ima.

    Pa u virtuelnom svetu ne postoji realnost. Možda jedino realnost virtuelnosti, ali ta realnost virtuelnosti bi mogla da se posmatra kao jedna potencijalnost, gde su sva značenja otvorena i svaki događaj moguć. Zato se i zove virtuelnost, i taj film bi trebalo gledati na taj način.

  10. Српски филмови јебу и кобјашњавају!

  11. Imaš jedan Beketov komad, zove se "Kraj partije". Tu su dva lika koji su do vrata u dve kante za đubre, i to ti je to, od početka do kraja. A komad je odličan, što bi rekli, revolucionaran, progresivan, i antireakcionaran.

    Kao i uvek, mašiš poentu. Grafički prikazano:

    http://media.tumblr.com/tumblr_lyukk3PUOj1qf5v7t.jpg

    Zašto si tako sklon zameni teze, zašto? Je l' to tvoj visceralni odgovor na sve? "Sada ću da primenim zamenu teze, hurr-durr!"
    Postoje filmovi koji takođe igraju na kartu nekonvencionalnosti, apsurda i sl. kao, na primer, ovaj kul film:

    http://www.youtube.com/watch?v=HHiA3w6Y3KA

    Ali to je sasvim druga priča. "Kad porastem biću kengur" NIJE i ne treba da bude eksperimentalni film, ne treba da bude film apsurda, već bi trebalo da bude nekakav autorski film koji prenosi neku ideju na tragu žanra komedije/dramedije, ko zna šta je već prokletom Raši Andriću (reditelj, za neupućene) bilo na "pameti". Njaaa, da ne dužim.

  12. Brate, ne mozete da kazete da su ti filmovi najgori kad niste gledali "Pijanog ucitelja" sa Dzeki Cenom u glavnoj ulozi.

    Što, dobar film. Radnja nema veze s vezom, ali ono nije kung-fu, nego balet! Osim toga, taj film nije ni sniman po pravilima zapadnjačke estetike, pa o njemu ne možemo suditi kriterijumima koji važe za nekog Felinija.

  13. ghost rider je govno, istina. tri musketara, ovaj noviji, je blamcuga teska. ne mogu da se setim vise. mada i glupo je pricati o losim filmovima, jednostavno ih ne treba pominjati.

    Zašto Matrix? Zato što je mnogo nerealan i previše gluposti ima. Smejala sam se sceni kada je Neo zaustavio metke. Hej! Nema veze s mozgom.

    :)

  14. Što, dobar film. Radnja nema veze s vezom, ali ono nije kung-fu, nego balet! Osim toga, taj film nije ni sniman po pravilima zapadnjačke estetike, pa o njemu ne možemo suditi kriterijumima koji važe za nekog Felinija.

    Brate, film je golo govno i glup do bola. Kao da su ga ucenici specijalne skole snimali.

    Odoh sa ove teme dok se ne rascisti od trolova.

  15. добро није вучица мислила баш тако ретардирано него чак и кад је фикција није добро направљено да и то фиктивно по датим њиховим фиктивним параметрима делује реално. ал је добар филм, има само неких нелогичности.

  16. Kojih Davide? Mozda mogu da ti pojasnim.

  17. Ma znam za sajens fikšn. Nego su mi svi takvi filmovi glupi do bola. Eto. Za decu, što bi se reklo.

  18. brate ladno je banovan onaj vagina jer je reko par reči ovom vlasuljaru....
    koja evropizacija sajta u kratkom roku...Budimo veće pape od samog pape....
    Čuj reko mu je da je seronja zato što stalno smara po forumu i za to dobio bananu....nekad se stvarno zapitam jel ijedan od moderatora ikad provodio vreme na ulici, pa ne mogu se samo lizati ostaci fekalija sa dlakavog čmara i ići jedni drugima uz dlaku, pustite malo šta ste napeti toliko, neće niko da umre ako neko nekom kaže da je seronja...
    inače najgore govno od filma je onaj dead snow, brate mili šta je ono našta liči....
    A gle ovu vukicu, kaže sranje matrix jer nije realan...ajme devojko pa ti si prva sva nerealna....

  19. добро није вучица мислила баш тако ретардирано него чак и кад је фикција није добро направљено да и то фиктивно по датим њиховим фиктивним параметрима делује реално. ал је добар филм, има само неких нелогичности.

    i ajde da ga stavimo na listu najgorih ikad.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.