Najgori filmovi koje ste gledali...

  1. Zašto si tako sklon zameni teze, zašto? Je l' to tvoj visceralni odgovor na sve? "Sada ću da primenim zamenu teze, hurr-durr!"

    Ne znam šta znači hur-dur, ali hoću reći... u stvari, sviđa mi se slika, dobra je. Hoću reći da na tvoje

    "Kengur" je film koji nema radnju.

    ja odgovaram da je "radnja" komplikovan koncept i da postoje dobra dela koja nemaju zanimljivu "radnju", i da ona nije kvalitet po sebi. Ništa više, kao i uvek. Ali ako bi ti bio ljubazan da detaljnije obrazložiš kako pomanjkanje "radnje" negativno utiče na kvalitete ovog filma, bilo bi mi drago da pročitam to, pa bih možda i promenio stav o tom filmu od "onako, osrednje" do "užasno, odvratno".

  2. Valsinarbe, koja je radnja u Petparackim pricama?

  3. jako cudno da valsinarbu najgori film nije " mars na drinu".

  4. Ili Stradanje Isusovo.

  5. Ко год вара Монику Белучи заслушује да му се украде Кимејкер.

  6. "Stradanje Isusovo" mi je prejeben film. Mel Gibson jeste lud čovek, ali njegovi filmovi su mi mnogo dobri. I vizuelno su prelepi.
    Čak sam i mušku suzu pustio na scenu kada Isus tegli krst i padne, a mater ga gleda i ima flešbekove kako je slično pao kad je bio klinac, pa se sva potresla. TO JE FILM.

    http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/002/796/447px-Manlytears3.jpg

  7. Rambo 2 i 3 fejluje u svemu. Ajde da ne spominjemo priču i likove i ta sranja ali moram da napomenem da su i akcione scene za koje su imali najveći budžet u istoriji golo govno. Realno akcione scene su spore i smorne jer ima samo neke eksplozije i ta govna. Čak i kada pogledaš na netu kritike vidi se da su svi normalni oduvek hejtovali film, čak više kad je izašao nego sada, ali se zato svi klinci lože na njega.

  8. ajde valsinarb, priznaj da bi zamrzio film kada bi se ispostavilo da je gibson srbin.

  9. ajde valsinarb, priznaj da bi zamrzio film kada bi se ispostavilo da je gibson srbin.

    Hvala ti na jednodimenzionalnoj proceni mog karaktera.

  10. Postavio bih ponovo pitanje poštovanom Valsinarbu. Pitanje se odnosi na njegovu tvrdnju da "Kengur" nije dobar film "jer nema radnju". Ako ga ne mrzi... Lako je napušavati se na forumu, teško je prozboriti poneku ljudsku.

    Ali ako bi ti bio ljubazan da detaljnije obrazložiš kako pomanjkanje "radnje" negativno utiče na kvalitete ovog filma, bilo bi mi drago da pročitam to, pa bih možda i promenio stav o tom filmu od "onako, osrednje" do "užasno, odvratno".

  11. cuj procjena, tako si se predstavio ;)

  12. @Valdemar:
    Scenarista je zabeležio nekakvu svoju viziju sadašnjosti, sa kojom možemo da se slažemo ili ne. Ja mislim da je debilna, ali čak i ako ostavimo to po strani – dobijeni scenario apsolutno nije materijal za ofilmovljavanje. "Kengur" izgleda kao višečasovna agonija u kojoj gomila nezanimljivih likova urla, psuje majku i prepričava bajate viceve. I film se ne može izlečiti od te bolesti kad je od takvog tkiva sazdan.
    Dalje, film je "proizvod koji se kupuje na neviđeno". Dakle, predstavljen je kao romantična komedija. Fejlovao je da to isporuči.

  13. Realno, ja sam se na kengura iskidao od smeha.
    Da li je film za oskara? Nije.
    Da li je najgori film koji sam gledao? Ni blizu.
    Da li je najbolji film koji sam gledao? Nije.

  14. @Valsinarb
    Čini mi se da si propustio da se saživiš, ali opet mi se čini da saživljavanje sa situacijom ne treba da bude presudno u formiranju odnosa prema filmu. Shvatam da su ti novobeogradski blejači i duvači strani, nisi se kretao u tom društvu, pa ti je film smor. Meni je taj film sasvim realističan, zato što pogađa neke od segmenata života mog društva i mog života. Sad, što se mene tiče, na primer "Skupljači perja" mi je genijalan film, pa iako on nekoj drugoj generaciji i nekom drugom okruženju znači više nego meni, a opet nekima iz moje generacije izaziva gađenje, čini mi se da mogu da ga gledam objektivno. Ja te nisam pitao da li ti je radnja debilna, već na koji način pomanjkanje radnje (o kojem si pričao) negativno utiče na umetničke kvalitete filma.
    EDIT: A kako je predstavljen, mislim... Kakve veze ima to za umetničku recepciju?

  15. Brate ne mogu da vjerujem preko cega Vlasasnaionsak90 pokusava da nas troluje.

  16. Brate ne mogu da vjerujem preko cega Vlasasnaionsak90 pokusava da nas troluje.

    Pa pusti čoveka da priča, jebote. Što misliš da troluje?

  17. Nekako mi ide uz njega.

  18. Pa da se ubacim u cupri:
    Od sledecih filmova povracam na oci:
    -Jezivo neduhovitog adama Sendlera i svih njegovih filmova.
    -Americke prApagande, dan nezavisnosti, prekosutra, americke mindze, karate pickica i ekipa.
    -Kad porastem bicu kengur, tuga od filma, munje su takodje prilicno govno.
    -Desperados i u opste filmovi sa jadnim Banderasom koji je uzasan u svemu a po najvise smesan kao neki akcioni heroj.
    -Tarantinovi filmovi mi idu na kurac, jasno mi je da on ovde ima veliki broj pristalica njegovog tresa, ali ja te filmove ni kao tres ne mogu da svarim.
    -Od novijih povracao sam dok sam gledao Clash of the Titans, mozak mi je dobio tikove od kolicine sranja u filmu.
    -Filmovi dzet lija i ko sto neko kaze filmova gde su ti kinezi operisani od gravitacije.

    Sada kada bih krenuo da nabrajam verovatno bih se posrao po svakom trecem filmu, jer film ako nema bar malo logike, mozak prosto odbija da ga upise u svoju memoriju.

  19. -Tarantinovi filmovi mi idu na kurac, jasno mi je da on ovde ima veliki broj pristalica njegovog tresa, ali ja te filmove ni kao tres ne mogu da svarim.

    Mislim da neko treba da banuje ovog lika. Aj leba vam?

  20. Definitivno serijal o Hari Poteru.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.