ja da sam bio pametan trebao sam da se nazovem Kristina, pol zeMski..imao bih 8000 ...ma 18000 plusica... pala bi ovde onde prozivka "Kristina kurvo jedna svima si dala samo meni nisi..." ali bole me...18000 plusica....to je nesto ej bre...:))
a znate ono kad sam bio banovan...ti znas predraze, bio sam zeMsko..i ostavim komentar na defku a tip mi ladno napise
"macko moja..."...ja u sebi " m'rs bre pederu" a komentar..."sram te bilo mogu majka da ti budem"
Hahahahaha profo ako si mu rekao :D
Nego ja nikako da skapiram da li je tvoja žena uopšte dolazila,ili si to bio ti?Mnogo je bila fina ona autorka,pa sumljam da to nisi bio ti?
хахаххаха...лемајићка немој да би причалаааааааааа ;))))))))))))))
Ona je rekla da je plavuša sa dobrim sisama... a i zove me generacijo.. sasvim dovoljno argumenata da joj verujem, javio :)
i ti si lakoveran...i ovaj ЧИЧА mi sujmiv...ima jedno 13 godina i u stvari je bubuljicavo devojce...a uzeo nadimak ЧИЧА da zajebava vake ko ja...
ma i ti si sujmiv...
јесте плавуша и има добре груди ;)
јавио није баш 13 али ту си негдје ;)))
Vid ga Čile kako nam pravi zazubice ovim "Ja sam video, čisto da znate" forama :-)))
meni ste svi vi sumnjivi!!!! i ova sto me gleda u ogledalu, i ona mi je sumnjiva!
Ona je realno, najsumnjivija iz tvoje perspektive :))
Sad kad se nadjemo će popadaju maske :)
хахха....па сад шта и ако сам видио...када сам цура ;)))
Ako je pojeO, onda je muško, a ako je pojeLA, onda je žensko :-))
ja da sam bio pametan trebao sam da se nazovem Kristina, pol zeMski..imao bih 8000 ...ma 18000 plusica... pala bi ovde onde prozivka "Kristina kurvo jedna svima si dala samo meni nisi..." ali bole me...18000 plusica....to je nesto ej bre...:))
a znate ono kad sam bio banovan...ti znas predraze, bio sam zeMsko..i ostavim komentar na defku a tip mi ladno napise
"macko moja..."...ja u sebi " m'rs bre pederu" a komentar..."sram te bilo mogu majka da ti budem"
хахахаххахах....јавио па одлучи се јеси ли педофил, јеси ли дукатлија, или си женско ;)))
Hahahahaha profo ako si mu rekao :D
Nego ja nikako da skapiram da li je tvoja žena uopšte dolazila,ili si to bio ti?Mnogo je bila fina ona autorka,pa sumljam da to nisi bio ti?
ma ja sam punokrvni zadrti balkanac...:)) bio zemsko dok sam bio banovan 5 dana...zvao se oivaj...
Da, da, to je bila čuvena gospodja oivaj, čiji muž eto zna ponešto oko kladionice :)))
gde si bre elektro...ma ja sve vreme...sta me zajebajes..:)
Ma daj sve vreme dok je bila nije psovala,a ti ne možeš da sastaviš jedan post da ne opsuješ :D
voleo sam glumu, elektro..pa se lako uzivim u lik elektro...a je si ti taj za koga se predstavljas ili je to neko drugi?
CARRRRR
http://www.youtube.com/watch?v=91Sz2NQhhvw&feature=player_embedded#!
A ne,ja sam njegov sestrić od teče :D