Спе®мерска екипа 2

1. znaci i ti se lazno predstavljas, i ЧИЧА i lemajic, i predraze...ne znam ovaj Dunc da li i on...ja jedini lud i iskren...

2. Ja sam ovaj sto ga je proterao kroz skupstinu :)))

3. Javio ja sam kakav sam i niko me neće promeniti.

4. Javio,jedino si moju sliku video ovde i to iz vise uglova,dakle ja se ne stidim toga sto jesam,mozda sam dukatlija ali se ne predstavljam lazno :)))

5. Tako je!A njemu su oči preblizu :D

6. Što se bre ja javio, predstavljam lažno, bem mu sunce?

7. E javio i peđa je jednom pokazao svoju sliku.Doduše ličio je na nekog bugarina sa afro frizurom :D

8. U elek, koliko sam puta ja ovde stavljao svoju sliku, da si ti meni živ i zdrav :D

9. tooooo daneeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!

aman, ja sam skroz transparentna

10. Ispade da se niko ne folira... javio je nešto izmitingovao :))

11. лемајјићка зна да буде и више него транспарентна ;))))

а ја се бре не фолирам штО вам је?! :))))

12. Evo ja stavljam svoju sliku,inače ja sam džukac da ne pomislite svašta :D

http://www.myconfinedspace.com/wp-content/uploads/2007/09/laughing_dog.jpg

13. O zdravo ti sa ONIM na avataru :D

14. Dobro veće, Neprilagodjena!

15. e ne moze elektro...JA sam dzukac...ti budi neka druga zivotinja...zajebavam se bre...stalno pisem isto vecinu komentara koji napisem je ezanje...mozda je glupo ali ne umem bolje...:))

a ja sam taj koji sam i to sto sam napisao...to sto ste vi kacili slike...ja mogu da okacim sliku Rona Dzeremija...:)))))

16. A on ti je sestrićć od teče :D

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.