Inter vs Bayern Mjunik

1. Ви'ш, нисам то знао. Научићу ја свашта о Евертону од тебе. :)

2. Naucices sve,jer ja mislim da znam sve :)))

3. Jebeš finale bez Barselone! :)

Al' prognoza nek bude 2:0 za Inter, da spakuju po jedan gazelica Eto (ponajviše zbog onog što je vlajkoseljak rekao u vezi sa nesrećnim Švedjaninom) i ludi Argentinac Milito!

Inače, meni lično, dva retko mrska kluba!

4. Što moj stric reče jednom:

-U našoj familiji se nikada nije navijalo za Njemački klub. Što zbog đeda koga su strijeljale Švabe što zbog nekog neopisivog gađenja prema njihovom fudbalu.
    Jedino je jednom ujak navijao za Drezden na nekoj utakmici pa ga u selu prebile barabe motkama.
    Tako je naše navijanje uvijek bilo okrenuto protiv Švaba.
    I šta sad?
    Za Inter da navijam?
    Jebo ja njima mater i fudbal njihov i Murinja! Navijaću za Bajern makar i mene prebili motkama...

5. HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAH,MA DA LI JE JEBENO MOGUCE?

Skocimis je jedan od najjacih likova ovde,nisam ga dzabe stavio za svoj utisak godine jednom na forumu :))))

6. Интер мрзим зато што играју досадан педерски фудбал (као и свака екипа коју је Мурињо водио) , а за Бајерн не могу зато што знам да ће комшије да причају о Олићу као о Пелеу , па ми се на саму помисао на то кења. Дао човек једном шупљем Лиону 3 гола и одма' је бољи од Месија.

Навијам за Декија сутра. Не за Интер , за Декија.

7. Jeb'o te on, jedan od žešćih buzdovana koji su ikada igrali fudbal :)

8. da,da...prvak sveta i 5-ostruki prvak Italije...

9. Хахаха, гле Матерација. До јаја. :)

10. Интер побјеђује! 1:0 ! Х-1!

11. Интер мрзим зато што играју досадан педерски фудбал (као и свака екипа коју је Мурињо водио)

Sa Murinjom nikada nije bilo dosadno. Posebno ne sa Čelzijem. A još igra prilično napadački. A ovo ''pederski'' tek ne razumem...
    Navijam za Inter, za Stankovića, za Murinja.

12. Sa Murinjom nikada nije bilo dosadno. Posebno ne sa Čelzijem. A još igra prilično napadački. A ovo ''pederski'' tek ne razumem...
    Navijam za Inter, za Stankovića, za Murinja.

Ма не волим их па то ти је. :) Никад ми се није свиђао фудбал који игра Мурињо. Ја волим како игра Барса , брзо и нападачки :)

13. Skočimiš Navijaću za Bajern makar i mene prebili motkama...

ahahahahahahaha...

Duncane, ovde Materazzi (s goli kraci prim.aut) liči na ovog lika s tvog avatara :)

14. Znači za sad je ovako:
    mara munja Inter-Bajern 2-1 u prvom produžetku.
    neobavešten Inter 1:0
    skocimiš Inter-Bajern 1:1 ako sam ga dobro razumeo, mada ovde će jedini za bajern da navija...
    Чича samo Inter, ništa rezultat
    Hoochie Coochie Man
    1-1, након пенала 4-3 за Бајерн.
    predražinjo Al' prognoza nek bude 2:0 za Inter,
    евомене
    Интер побјеђује! 1:0 ! Х-1!
    Жњи inter само, нема детаљиније прогнозе
    Peki d boy prognozira i strelca...znači Kambijaso...1:0 za inter, kraj.

moja malenkost 2:0 pur Inter...

15. Стави и мене , 1-0 за интер , Камбијасо га даје.

16. A ja????Fak of Vlajko!!!

Materazzi to score any time,kvota kol'ko oces!

17. Ja ću da navijam za kozlić.
    Kooozlić, kooozlić!

Italijane mrzim, prema nemcima sam žestoko ravnodušna, kako nema engleza, shodno tome i nikog za navijati za, ja ću da ovde da tipujem na Bajern, jer svi pišete da će da pobedi inter, pa čisto da nam na temi ne bude dosadno. :)

x-2
    biće npr 2-1 za bajern, klose i robben (van de-dabogda-u-pakao-otišao,mrzim-te-iz-dna-duše robben)
    za žabare ne znam ni ko sve igra, ali ajde nak bude patriotski Deki nek da gol.

18. Rekoh vec sto puta u sebi...Prokleta je sudbina kad sam zenjen,a ovde upoznah devojku koja voli fudbal,pivo i Engleze...