Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs310.snc3/29134_1495583469542_1232744747_31432022_1936168_n.jpg
još malo :)
Njaaaah...Ne igra Materaci,prebacio sam na Kursadzije.
1-0
Milito '35
Очекивано. Мурињо се затворио, чекао контранапад и дао је гол и имао је још једну добру шансу, док је Бајерн углавном покушавао преко Робена. Иако су Баварци имали већи посед лопте, ипак је катенечо остао неоткључан.
У наставку очекујем офанзиву Бајерна и највероватније пада један гол за Бајерн, а Интер ће своју шансу чекати из прекида. Станковић вероватно улази у другом полувремену како би још више појачао дефанзиву.
2-0
Milito '70
Posla ih Milito kolektivno po burek.
:D :D baš vala, meni samo žao Robbena, iako ga mrzim iz dna duše, pogibe čovek :)
Što jes, jes Buržume...
Dize trofej Materaci,je li?
Brate, evo ga Marko M ulazi :)
Mislim da upravo ulazi na par poslednjih minuta, gledaj
church, a što mrziš tolko Robena :)
Sad si uzo trofej, Pandeve! Pandeve! Pandeve eeeee!
E,jebem vas u dukat!Nisam video da ulazi legenda!Petostruki sampion Italije,klupski sampion Evrope i sampion sveta,a afirmisao se u Evertonu...MATERACIIIIIII OLE!
Duncane...jebi ga tebra, al jebem ti ovaj fudbal kad je Materazzi ovo sve osvojio...al ajde, neka ga :) Čestitke i njemu... :)
Jebem ja fudbal otkad su digimoni uzeli bronzanu medalju.Od tad nikad nisam gledao komercijalna takmicenja sem EP,jer Evropljani jedino danas vrede u fudbalu
Zbog gola Unitedu pre par nedelja :) onog fegetskog pred kraj :)
{ Meni Utd dođe kao Duncanu Everton, pa ti vidi... :) }
Inače do tad nisam imala ništa protiv čoveka, ja holanđane baš cenim...
e, jbg, pa to mu poso :) nisam znao da si đavolka, svaka čast!
Fala, fala :)
Ma znam da mu je to pos'o, nego mi je još sveže :)
Jepte se Scumovi :))))Pozdravio vas Rodwell sto vam uze titulu :)))
Rezime: Pogodili:
neobavešten, Чича, евомене (pao poluvreme) :), Жњи, Peki d boy, Stiven, Acke (pogodio i strelca)
dok je predražinjo pogodio i pobednika i rezultat. Bravo!
mene usralo, isto takođe...
Ostali, hvala na učešću... :)