U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs310.snc3/29134_1495583469542_1232744747_31432022_1936168_n.jpg
još malo :)
Njaaaah...Ne igra Materaci,prebacio sam na Kursadzije.
1-0
Milito '35
Очекивано. Мурињо се затворио, чекао контранапад и дао је гол и имао је још једну добру шансу, док је Бајерн углавном покушавао преко Робена. Иако су Баварци имали већи посед лопте, ипак је катенечо остао неоткључан.
У наставку очекујем офанзиву Бајерна и највероватније пада један гол за Бајерн, а Интер ће своју шансу чекати из прекида. Станковић вероватно улази у другом полувремену како би још више појачао дефанзиву.
2-0
Milito '70
Posla ih Milito kolektivno po burek.
:D :D baš vala, meni samo žao Robbena, iako ga mrzim iz dna duše, pogibe čovek :)
Što jes, jes Buržume...
Dize trofej Materaci,je li?
Brate, evo ga Marko M ulazi :)
Mislim da upravo ulazi na par poslednjih minuta, gledaj
church, a što mrziš tolko Robena :)
Sad si uzo trofej, Pandeve! Pandeve! Pandeve eeeee!
E,jebem vas u dukat!Nisam video da ulazi legenda!Petostruki sampion Italije,klupski sampion Evrope i sampion sveta,a afirmisao se u Evertonu...MATERACIIIIIII OLE!
Duncane...jebi ga tebra, al jebem ti ovaj fudbal kad je Materazzi ovo sve osvojio...al ajde, neka ga :) Čestitke i njemu... :)
Jebem ja fudbal otkad su digimoni uzeli bronzanu medalju.Od tad nikad nisam gledao komercijalna takmicenja sem EP,jer Evropljani jedino danas vrede u fudbalu
Zbog gola Unitedu pre par nedelja :) onog fegetskog pred kraj :)
{ Meni Utd dođe kao Duncanu Everton, pa ti vidi... :) }
Inače do tad nisam imala ništa protiv čoveka, ja holanđane baš cenim...
e, jbg, pa to mu poso :) nisam znao da si đavolka, svaka čast!
Fala, fala :)
Ma znam da mu je to pos'o, nego mi je još sveže :)
Jepte se Scumovi :))))Pozdravio vas Rodwell sto vam uze titulu :)))
Rezime: Pogodili:
neobavešten, Чича, евомене (pao poluvreme) :), Жњи, Peki d boy, Stiven, Acke (pogodio i strelca)
dok je predražinjo pogodio i pobednika i rezultat. Bravo!
mene usralo, isto takođe...
Ostali, hvala na učešću... :)