Prijava

Како волим тај албум. Сви пљују по њему, а ја га обижавам.
МЕТАЛИКА + СИМФОНИЈСКИ ОРКЕСТАР = МОЋ

Ja i dalje pisam po njemu....

majka. zbog nje sam počeo da je slušam.

Smaracu!Obrisi ovaj post,spamujes mi temu ;)

Пази трактора какав цар , има с&м на касети! легендо!

Из најранијег периода датира Бијело Дугме са неким стварима типа "Одлазим", "Не гледај ме тако и не љуби ме више", па онда Рибља Чорба, а ту су били и Deep Purple и Pink Floyd са три, четири песме које сам имала прилике да чујем.

Мада, било је свега. :Д

Не гледај ме тако и не љуби ме више

У, добра ствар.

Из најранијег периода датира Бијело Дугме са неким стварима типа "Одлазим", "Не гледај ме тако и не љуби ме више"..."

Isto. Album "Šta bi da o da si na mom mestu" sam kao slinac slušao danonoćno.
"Odlazim" sam toliko slušao da i danas znam pesmu napamet.

Ali zapravo, "zbog čega sam počeo da slušam to šta slušam" je Sisters of Mercy i Joy Division, koji sam krenuo u srednjoj da slušam.

Као слинац? :))

Slinavi klinac. :)

Карл Орф, у петом разреду, па сам имала свакојаких прелаза, али сам се вратила на класичну. :)

http://www.youtube.com/watch?v=udehSeAeROE&feature=related

због њега сам и дан данас у дубиози и сузних очију..........

Па први бенд који сам почео озбиљно да слушам и памтим био је "Е Номине" са оним својим хоровима и електро-техно-симфонијском комбинацијом. А онда ти ја тако лепо са брзим нетом којим са добио и добром другарицом која ми је позајмљивала музику ја сам покушавао лепо да нађем свој укус тако да сам слушао ствари од ранга Некрофагије до Нирване.
Сада ми је најачи немачки фолк-средњевековни метал па када опале са тумбурицама, гајдицама, електричним гитарицама и клавијатурицама и почну још да певају у хору доживим просветљење.

Још само да знам шта певају...

Hahahh ma slusajte sad ovo, ja kao klinac slusam sve osim Metalike fazon... sta puste na TV i radiju. Onda jednom na ekskurziji od druga pozajmim diskmen i lik slusa Blind Guardian. Ja tu kao WTF?! Posle jedno godinu dana dodjem kod druga i lik mi da 2 cd-a, jedan od System of a Down i drugi od Korna, ja tu krenem da slusam kao taj nu metal. I malo po malo, krenem na Iron Maiden i AC/DC i evo sad stigoh do Hendrixa, Jefferson Airplane, Frank Zappa, malo Clapton i Muddy Waters, pa nek neko nadmasi moj muzicki razvoj!

Sećam se da je sve počelo od EKV-a...
Do tada sam pokušavala da nađem neki smisao u pop-u i narodnjacima, pošto sam mislila da ću do kraja života da budem okružena ljudima koji slušaju takvo sranje od muzike.

Bio je spot na TV-u, "Par godina za nas"...Prvo sam pomislila: "Brate, koji narkomani". Bukvalno sam danima razmišljala o njima, nisam znala ni kako se zovu ni ništa, samo me je fascinirao taj zvuk, iako nisam želela da me fascinira. Onda sam otpevala mami refren i ona je rekla da joj je to omiljeni bend i da je imala sve njihove ploče i da je išla na sve njihove svirke. Tako je počelo.

Imala sam neke bagove kad sam krenula da slušam Nu metal i Sex pistolse, ali prošla me je ta faza, hvala Bogu. Primetila sam da svi moji omiljeni bendovi pomalo zvuče kao Ekatarina velika.

Човече , Офспринг је тако геј. :)

?!
Poslušaj pesmu...
http://www.youtube.com/watch?v=e1QFBkn4yLU

?!
Poslušaj pesmu...

Не волим их , јебига... Нервира ме глас певача. Свако има неки бенд који га нервира , моји је Офспринг :)

Ajronmejdenika, Corba i Azra, Azru nisam voleo. Tata je kriv.