Prijava

Kad sam od ortaka maznuo kasetu sa hard rock kompilacijom otkinuosamse... još me drži. Nasnimite i poslušajte ovo (vredi):
ACCEPT - starlight
SCORPIONS - dynamite (live!)
IRON MAIDEN - flight of icarus
SAXON - everybady up
DIO - sunset superman
JUDAS PRIEST - heavy dute
GARY MOORE - over the hills and far away
MOTORHEAD - ace of spades
WHITESNAKE - slow en' easy
Y&T - american boy

Јест, и мени је мало геј тај Офспринг. Увек сам их више доживљавао као какав бој-бенд, него као нешто иоле озбиљно и вредно слушања.

Џими
pre 8 minuta

Јест, и мени је мало геј тај Офспринг. Увек сам их више доживљавао као какав бој-бенд, него као нешто иоле озбиљно и вредно слушања.

Још један разлог зашто је Џими најјачи лик овде.

Много се овде прича о Офспрингу :))) кад смо их слушали мислим да реч геј није ни ушла у употребу код нас.
Тад је било битно слушати што брже и енергичније ствари, без неког посебног циља, и телевизија је много више утицала на слушање музике. Ови ликови су у то време били на свим каналима, тако да иако ми сад звуче бзв, није неко чудо што сам их тад готивио.

Једно је Офспринг из доба Смеша, а друго из доба Американе.

ne znate vi šta je gej...
http://www.youtube.com/watch?v=D5886Nb_psg

Zyclon je okačio ovaj spot davno kad sam čula refren kidala sam se od smeha...
Beat that! :P...

Okačila bih neki spot Tokio hotel, ali želim da zadržim sluh (kao i vid i zdrav razum) bar još malo...

A ovaj crnac sa spota ima bar normalniju frizuru od likova iz Attack Attack.

Данкане , јел ово настало у Саут Парку или је СП узео одавде?

Iron Maiden.
Od njih je sve krenulo, Megadeth, Metallica, SlipKnoT, pa onda power, Stratovarius, Blind, i onda CoB i tako...
:D
Ali Iron Maiden najbolji zauvek :D

Kod mene Rambo Amadeus i Riblja corba (sa 6-7 godina, uz roditelje). Secam se da smo to bas cesto slusali, najvise u kolima kad se ide na selo kod bakute. :)

Onda Him i Metallica, GnR i slicni "default" bendovi za jedanaestogodisnjaka-inju.

Onda Deep Purple, Pink Floyd, Black Sabbath, The Doors, EKV sa nekih 13-14...

A na dalje... ove iz trece grupe slusam i danas, a stalno se nadogradjuje ponesto novo... :)

Vidi ovu stondiranu macku
ahahahahahahahah
haahhahahahaahahahah
ahahahaha

izvini Dunja :)

necro
pre sat vremena

Vidi ovu stondiranu macku
ahahahahahahahah
haahhahahahaahahahah
ahahahaha

izvini Dunja :)

Убедљиво најјачи аватар овде :) (бар по мени)

Данкане , јел ово настало у Саут Парку или је СП узео одавде?

Prvo je ovaj dukatlija napravio pesmu,on je neki kurac borac za gej prava,pa su ovi iz SP napravili parodiju na njega.

smak,santana,hendrix

treba li jos da objasnjavam!!!!

Stondirana macka. :)))

Hvala Peki, ja je zovem "smoreni mackus" i skinula sam fotku s neta, smejala sam se 20 minuta kad sam je videla prvi put. :D

The Smiths i Partibrejkers - za ovo sto slusam sad.
G n R - zasto sam uopste poceo da slusam RnR.

Вежите се полећемо.
Глава прва:
Као и сва деца деведесетих,и ја сам имао прилику да на тевеу гледам Драгану Мирковић,Дару Бубашвабу и тако то.Тек што сам открио справу звану касетофон,у руке су ми дошле сестрине касете типа ТАП 011 и њима слични.Онда је на ред дошао Балашевић на челу са песмом ,,Живот је море''-такође на касети. Тад сам имао 5-6 година.
Глава друга:
Основна школа.Иде се на журезе,слуша се исто што и сви,да не испаднеш папак.Онда изненада(негде кад сам имао 9 година) упада ЦД-,,Бест оф Рибља Чорба''.Помислих:,,Човече,ово је ВРХ!Зашто губити време на народњаке и Сити рекордс продукцију?''Тада почиње права прича о мом откривању музике.
Глава трећа:
Чорба,Дугме,Генерација 5, ,,Мотори'' од Дивљих Јагода- и хааај!А онда ми у руке доспева албум који ми је окренуо живот наглавачке- Led Zeppelin IV. Човече...Слушао сам га и по цео дан, а да ми не досади.Још увек волим тај албум.Онда опет улеће сестра са ,,Duran Duran'', ,,Depeche mode'' и њима сличним- Дипешовце нисам баш зготивио, али Дуран Дуран су ми били симпатични.Потом сам се дочепао неког диска са поп хитовима осамдесетих и то ме је такође мало заинтересовало.Онда и родитељи помало улећу са олдскул евергрин хитовима(типа Френк Синатра, Сенди Шо итд.) и са чувеним јужњачким бендом ,,Allman Brothers band''. ,,Deep Purple''...јаооо,откинуо сам кад сам први пут чуо Гиланов вокал на ,,Child in time''-то је било равно свршавању!
Глава четврта:
Улазак у тинејџерско доба.Већ се слуша домаћи и страни рнр-све што би ми доспело у руке- од Чорбе до Хендрикса и RHCP.Ту и тамо,улећу глемери типа Бон Џови.А онда...Онда од старијег брата од ујака добијам на поклон ЦД ,,Metallica-best of''.Као да ми је нешто кврцнуло у глави и рекло:,,То је исправно,то форсирај,ТО ЈЕ ТО...'' Сасвим случајно, ту долази сестрин ЦД ,,Evanescence'' који нисам одмах зготивио,јер би ме сестра тиме гњавила сатима.После ми се свидело.Онда ту долазе неке песме Најтвиша-на то сам исто откидао.После су дошли AC/DC и тада рекох себи -како их нисам пре открио?А онда,главом без обзира,кроз плафон у мој комп улете SLAYER! За Слејером улете Пантера и S.O.D.(Stormtroopers of death)-то је био мој први контакт са екстремнијим мјеталом.
Глава пета:
Ближи се крај основне. Увелико се слушају Мејдени,Мегадет и ,,Violent revolution'' од Креатора.И даље повремено улеће покоји олдскул хеви и глем бенд. Чита се српски Метал Хамер(за енглески се нема пара,јеби га) и преко њега се открива још брдо добрих бендова.Малтретира се комшија гитариста да ми све то изналази како зна и уме.
Почиње да расте коса и расте до дана данашњег.А тада и почињем да се облачим више ,,металски''-мајице с принтовима,старке,фармерице,тексас горњак и кожна јакна-додуше,не рокерица.
Глава шеста:
Прва година средње не доноси ништа ново у односу на претходну ставку. Тек од друге године креће оно занимљиво-полако се откривају Children of Bodom и неки блек мјетал бендови типа Кредлови, Dimmu Borgir, Marduk, Darkthrone и сл.- мада никад нисам волео тако да се облачим,али сам потајно желео блекерски капут. Исте године,долазе и прогресив бендови-Helloween,Dream theater,Dragonforce,Hammerfall.
Међутим,олдскул трешерица и хевијана и даље заузимају посебно место-већ тада,у руке ми долази компилација бенда Annihilator. Сада већ набављам дискографије свих бендова(још нисам имао свој нет,па сам малтретирао другаре и сестру да ми траже свашта по нету). Однекуд ми је у руке доспео албум ,,Symbolic'' никад прежаљеног Чака Шулдинера и групе Death.
Коса је већ добрано нарасла.
Глава седма:
Последње две године сам имао много прелаза-од панка и џез инструментала до најцрњег метала типа Cannibal Corpse,Suffocation и сл. Али,оно на шта сам се највише задржао је олдскул треш и дет метал(20так разних бендова), са повременим излетима.
Закључак:
Изглед вара.Сваки металац потајно слуша Пинк Флојд пред спавање. :)