ConQUIZtador

1. Vojtek ima agresivan pristup, odma na bazu. A jak je i u licitiranju, tako da nas je počistio ekspresno. :)

2. @Пеки

А ти гагован. Звучи ко почетак романтичне комедије. :)

ЕДИТ : Страјо, данас си имао среће. :)

3. ej. ja nisam igrao nekoliko meseci, a bio sam solidan ranije. isti nick, sad cu da se aktiviram, pa vas prozivam :)
    i izvin'te za osisanu latinicu, problem s' kompom.

4. А ти гагован. Звучи ко почетак романтичне комедије. :)

Па и није баш романтично, с обзиром да се завршило тако што сам ја имао 7000 поена, а она и још један момак са нула. :)

5. Pozovite me u sobu već jednom pu, čekam 20 godina ccc

6. Peki, oš sa mnom jedan duel, da na'ranim ego? Možda se wojtek smiluje na jedan revanš kasnije. :)

7. Сторма, ајде правим.

8. Wojtek, realno jesam, ali sreća prati hrabre...pffff koji kliše :)

9. Jel neko za igru? Nick mi je "xperia12"! Ajde Peki ako si zainteresovan da me oduvas jednom jer vidim da si prilicno dobar :)!

10. :) Sad kad me i Peki odere... Vi ste krivi ako padnem u emo raspoloženje!!! :D

11. Ja sam danas oprao nekog što mu nik Cepam_Atome.

Ima jedno do jaja pitanje: Izbacite uljeza - A ponuđeni: Sofokle, lupam...Eshil, Euripid i Tukidid, koji je naravno uljez. :) Zaboravih da skrinšotujem, mogo sam neki poster da zbudžim.

12. ee, ponovo sam se aktivirao tamo, nakon 4 meseca pauze. je li neko raspolozen za igru?

13. ma samo kad bi znao nickove... ja sam VitkoBg

14. ee, ponovo sam se aktivirao tamo, nakon 4 meseca pauze. je li neko raspolozen za igru?

Koji ti je nick? Ja ću da napravim sobu pa da te ubacim...

15. Блек, видео сам и ја тог Цепам_атоме, али у листи, нисмо играли.

16. alekskg91 nick. 'ajde, cekam.

17. ОЋУ ЈААААААААААААААААААААА

18. Džanki koji nick?
    Imenjače ubacio sam te...

19. 'Oće neko na mapi stare Juge?

20. ae ja i ti dzankoslave

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.