ConQUIZtador

1. Дал да се опробам , ајде да видим ккако то иде........

2. Обилић имаш налог ?

3. Bioshocker - zauvek bre !!!!

4. Aleksandre poslao sam ti zahtev, il' sam te ubacio ili nemam pojma šta već...
    Urrad i tebi sam poslao, našao te na listi...

5. olindra me lik skroz. uf, al' sam isp'o iz forme. mozda ne sa prvim odgovorima, ali sa brojkama... bruka. hoce li neko?

6. sad sam ga napravio i sta sad? da se jebem ? kako da vas nadjem .... Dankee?

7. Курац, идем сад...

Објасниће ти ови.....

Идеш на Посебну собу, или Дуел Собу.

8. vratih se sa lindranja. nijesam zahrđao. aj opet, zovite me ljudi!

9. Razbiše me već na početku...

10. nije bilo sa zadnjim namerama :)

11. ja sam LAki Обилић на том сајту и како сад ја да играм са неким или шта већ , нисам упоѕнат?

12. Идеш на ово у горњем десном углу

кратка битка

13. Na početku me ubiše i nije bilo sile da nastavim, palo i samopouzdanje i nisam mog'o da nastavim kako treba...

14. XelA, a što su te cezurisali?

15. a jebiga, vec sam sledecu odigrao bolje. uci cu ja u ritam, samo mi treba par dana.

16. XelA, a što su te cezurisali?

Bilo pitanje koje godine rođen Makoto Manago i ja rek'o "Koji je kurac on pa da znam kad je rođen" i oni udarili ovo...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.