i da znas da je murinjo hteo da te iskoristi pijanu, atakovao te je dok si bila pijana ali nije mu poslo za rukom :) evo pesma za pijanu kekinu devojcicu
dobar si ti covek ali pozuda te obuzela ali nisi uspeo da pogodis metu pa si se povukao :) tako da nema stete...nego reci mi da li je mogu ce da igras kviz i odjednom zaspis, to jos nikada nisam video :/ gospode pomiluj :/
ne mogu ovo dvoje protiv mene, uvek ih pobedim... neki to zovu grupni seks ili narodski receno grupnjak :/ nisu mi vise interesantni, cak ni sa dopingovanim clanom ne mogu da odnesu pobedu, ajde grifin javi se ti da cepamo sport kad jedes, ovi su krajnje neozbiljni i ne znaju nista :/
pijanica zaspala u sred kviza, nevidjeno...kada se probudis pijanice znaj da si bila druga :)
http://payload.cargocollective.com/1/3/102700/1487428/blog_48.jpg
Мури, ово иде на аватар :)
Нисам заспала интернет ме јебе, не вади :/
Хоћете још да играте?
Само пар минута
i da znas da je murinjo hteo da te iskoristi pijanu, atakovao te je dok si bila pijana ali nije mu poslo za rukom :) evo pesma za pijanu kekinu devojcicu
http://www.youtube.com/watch?v=MNekKu__jHQ&feature=related
Хахахахаха није Мури такав, не ради Мури то девојкама пјаним!
Немој да лажеш, Мури ме напаствује само кад сам трезна! :)
Значи ретко :)
dobar si ti covek ali pozuda te obuzela ali nisi uspeo da pogodis metu pa si se povukao :) tako da nema stete...nego reci mi da li je mogu ce da igras kviz i odjednom zaspis, to jos nikada nisam video :/ gospode pomiluj :/
'Oću ja da se priključim ako ima mesta. Ispizd'o sam skroz pa moram negde da lečim frustracije. :D
Смог!
ajde igram ja jos jednu, pa cu onda da igram sportski duel sa mojim bratom klajvert grifinom :) ajde pjanovicka pravi ako ne zaspis
Улазите док сам будна
Ајде уласте,
Važi se burazere. :) Samo javi kad završiš. Taman da ja u međuvremenu cepim neki has.
ne mogu ovo dvoje protiv mene, uvek ih pobedim... neki to zovu grupni seks ili narodski receno grupnjak :/ nisu mi vise interesantni, cak ni sa dopingovanim clanom ne mogu da odnesu pobedu, ajde grifin javi se ti da cepamo sport kad jedes, ovi su krajnje neozbiljni i ne znaju nista :/
Како лаже, први пут да добије сад. лололо
Нато нађи некога
danas 4 od 4, nevidjena dominacija... pokazatelj da dva losa coveka ne mogu da dobiju jednog dobrog coveka sa velikom dusom :/
Хахахахах која лаж!
Немој се ложити после једне победе :)
Ај нек се јави неко, ако не, хоћемо санонимусом или сами?
1на1