ConQUIZtador

1. pijanica zaspala u sred kviza, nevidjeno...kada se probudis pijanice znaj da si bila druga :)

2. Мури, ово иде на аватар :)
    Нисам заспала интернет ме јебе, не вади :/
    Хоћете још да играте?

3. Само пар минута

4. i da znas da je murinjo hteo da te iskoristi pijanu, atakovao te je dok si bila pijana ali nije mu poslo za rukom :) evo pesma za pijanu kekinu devojcicu

http://www.youtube.com/watch?v=MNekKu__jHQ&feature=related

5. Хахахахаха није Мури такав, не ради Мури то девојкама пјаним!

6. Немој да лажеш, Мури ме напаствује само кад сам трезна! :)
    Значи ретко :)

7. dobar si ti covek ali pozuda te obuzela ali nisi uspeo da pogodis metu pa si se povukao :) tako da nema stete...nego reci mi da li je mogu ce da igras kviz i odjednom zaspis, to jos nikada nisam video :/ gospode pomiluj :/

8. 'Oću ja da se priključim ako ima mesta. Ispizd'o sam skroz pa moram negde da lečim frustracije. :D

9. ajde igram ja jos jednu, pa cu onda da igram sportski duel sa mojim bratom klajvert grifinom :) ajde pjanovicka pravi ako ne zaspis

10. Улазите док сам будна

11. ajde igram ja jos jednu, pa cu onda da igram sportski duel sa mojim bratom klajvert grifinom

Važi se burazere. :) Samo javi kad završiš. Taman da ja u međuvremenu cepim neki has.

12. ne mogu ovo dvoje protiv mene, uvek ih pobedim... neki to zovu grupni seks ili narodski receno grupnjak :/ nisu mi vise interesantni, cak ni sa dopingovanim clanom ne mogu da odnesu pobedu, ajde grifin javi se ti da cepamo sport kad jedes, ovi su krajnje neozbiljni i ne znaju nista :/

13. Како лаже, први пут да добије сад. лололо
    Нато нађи некога

14. danas 4 od 4, nevidjena dominacija... pokazatelj da dva losa coveka ne mogu da dobiju jednog dobrog coveka sa velikom dusom :/

15. Хахахахах која лаж!

16. Немој се ложити после једне победе :)
    Ај нек се јави неко, ако не, хоћемо санонимусом или сами?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.