ConQUIZtador

1. ovi lazarevcani skloni lazima i nepostenju, to se jasno vidi na primeru kolubare i konkviztadora :/ ajde nek vam udje neko detence koje ce vam hraniti ego, neka persona koja vas nece karati ovako kao moja malenkost hihih :)

bolje vam 1 na 1, tu bi trebalo za promenu da pobedi neko od vas dvoje

2. Хахахахах, што си нервозан бре? :)
    Нисмо ми криви што нам је бог подарио памет :((((

3. Aj faustino, ostavi jadne ljude na miru, stvarno nije u redu. :) Aj ako hoćeš, mogli bismo da opičimo za jedno 5 min. Eto, imaš fore da ih otkineš jednu brzinsku. :D

4. ma koja nervoza, drago mi je kada svaku partiju razbijem tako lose osobe, dusevna satisfakcija :)

5. Нисмо ваљда лоши што играмо у пакту? :)

6. ma ne igram vise sa ovim ljudskim mizerijama :) ajde ti javi grifin kad da pravim

7. Izvinjavam se na čekanju, pravi.

8. Čekaj, gde si ti napravio? Ne vidim te u duelu...

9. klajvert 92 ? ja sam asprilja, napravljeno

10. Aaaaaa, ti li si taj. :)

11. Оће ли неко да игра? :)

12. Може за пар минута, Мурија да сачекамо? :)

13. Логуј се Блејче :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.