Prijava

Šta mislite o ovoj temi?

Oni koji se u to upuštaju tvrde da je to sasvim normalno i da tu nema nikakve zloupotrebe, već je sve na dobrovoljnoj osnovi, i u svrhu obostranog zadovoljstva, ili ako ne baš bukvalno zadovoljstva, onda se radi o nekakvom faktoru koji čini da ih to ispunjava.

Smatrare li sve ljude koji se upuštaju u BDSM bolesnicima i teško devijantnim ljudima, ili mislite da je i to normalno, samo drugačije od onoga što praktikuje većina?

Ima li iko od vas neke sklonosti ka BDSM-u? Npr. malo grublji seks, malo spenkinga i tako to? Bili vam bilo napaljivo da malo privežete "žrtvu", pa da je onda stavite na "slatke muke"? Ili da vas malo privežu? :-)

Мене је моја привезала одавно.

Kao i za sve ostalo: Ko voli nek izvoli.

Нисам проб'о. Али хтео сам да купим ову маску:

http://cdn2.ioffer.com/img/item/123/061/913/bAAnXcPlQIMrIqB.jpg

за један маскенбал.

А ти, Јовичићу? Је л' волиш ти да привежеш мало жртву? :))

ne kaze se "žrtva" vec "srećnica" :)

Dzimi, pa što da kupuješ. Ja ti dam kad treba.

@Dzimi

Moj drug kupio jednu slicnu. Dobio dve godine uslovno. :)))

Nije mi to neki trip, mada ne mislim da su bolesni ti koji vole. Dobro, mozda malo. Zavisi u kojim granicama. :)

ko se bije taj se voli

...таква љубав не постоји. :))

"Čelicnom četkom češi mi muda,
Ja cu ti razbiti glavu o ciglu,
Psuj mi mater, reci da je luda,
al to je mazo, sado mazo... bog te mazo"

Sve je to subjektivno. Meni su spenkovanje i ove četke koje Prst pominje smešni i to urnebesno, a vezivanje već nije. Lepo reče Blek (čini mi se) na nekoj temi: ako je dobrovoljno i obostrano, nije perverzija.

И болбастинг је добровољан, а ко при чистој свести и здравим тестисима каже да то није перверзија, тај је луд. Луд кад вам кажем.

Исказивање љубави ко љубави - неки воле да им дају цвеће и певају песмице, а неки да буду везани за цев и да их називају псима.

Ја мислим да би такви у временима ОЗНЕ били највећа главобоља...

Zamisli, ozna bije a oni to vole :)))))))))

Džimi, nisam ni ja nikad probao, i mislim da ne bi imao muda da se u to upuštam, mada neke stvari su potencijalno atraktivne.

Na primer, što reče Brukica, vezivanje je zanimljiva ideja, pod uslovom da se osoba koja je vezana ne maltretira već samo stimuliše. Sama ideja vezivanja je za osobu koja je vezana vjerovatno jako uzvudljiva jer je to na neki način potpuno prepuštanje drugoj osobi, gubitak kontrole, što može biti jako dobra stvar pod uslovom da postoji maksimalno povjerenje između njih. A za onog koji vezuje, to je opet izazov jer ima veliku odgovornost, a i osjećaj moći.

Po meni su svi oblici BDSM-a koji uključuju bilo kakve ozbiljnije povrede ili zlostavljanje čista bolest i perverzija. A ako se radi samo o tome da se izazove malo jača stimulacija, ili privremeno prepuštanje jedne osobe drugoj, to mi je OK.

A što reče GM, bolbasting, za to treba stvarno biti lud. U najbukvalnijem smislu.

Ја сам чуо да су лекари, стоматолози и пандури највећи конзументи БДСМ порнића.

@PSV
Знам, дође командир са пендреком а овај тучени : "Промашио си место..."

drugacija seksualnost