Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Koja je poenta ove teme (igre)?
Не знам, нова сам.
Poenta je da nadješ smisao života i ženu za se
Поента је да бациш спееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееерррррррррррррррррррррррррррррррррррммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм на свакога...
поздрав за све :))))
poenta je da radimo ono ste nigde drugde ne smemo!
Лемајићкааааааааааааааааааааааааааааааааа хвала Богуууууууууууууууу неко је дошао! ;)
hehehehheheh, sha ima mici? el si smislila sta ces da obuces za cicino razdevicenje? :P ;)))))))))))))
http://i15.tinypic.com/34y7h43.jpg
шта мислиш а хоће да му се свиди? ;)))))))))
како било синоћ?
oooooo mislim da će baš da mu paše! :D:D:D
bilo nam super, odveo nas predražinjo na jedno skroz iskulirano mesto, ja sam se malkice, ali samo malkice napila. u stvari, nisam se ni napila, samo sam bila blago cvrcnuta :))))) a nedostajali ste nam. ti, čiča i dane... ali baš... pa smo odlučili da prvom prilikom pravimo eksurziju prvo u KG pa u BL :))))))
Ovo "malkice" treba da ide pod duple znake navoda :))))
Кад ти кажеш да паше, онда нема шта да се он буни ;)
Хахахаххахаха на ово цврцнута сам се претурила луђакињоооо :))))
Јој бре тако вас волим....:)))))))))))))))))) какао су с еони мене сетили добрице једне
hhahahaahhaah!!!! e, još nisi krenuo na svadbu? a šta ćeš ti da obučeš? (mislim za svadbu, ne za čičino razdevičenje!) :P
Придржињо да се скоцкаш лепо немо да нас брукаш :)))))))))))))))))))
pa kako da te se ne sete! šta više, ne bi mogli da te zaborave ni puškom da ih teraju!
Ih, crvena opuštena košuljica, samo ima da puca... da sluti na radost :)))
То бре Пеки кул само ;))))
Хахахахах Лемајо, следећи пут понеси митраљез, да те не смарају :)))))))
e ladno obrisali onu defku dana što je sinoć stajala! pravda je zadovoljena!!!! a njen autor banovan na dve nedelje zbog vređanja... auuuuu....
А која је беше била ја заборавила мајке ми :/
сссспппеерррмммм
на брзину један...од пола сата...:)) имам бре децу морам да шетам...:))
гдеј си татино?
лемајић, шта ТИ радиш...:))
где си предраже...добар бурек а? јесу деца отишла срећна или...??
Татааааааа, ево, сређује се соба ;)))))) јеси се напио синоћ, а? Чула сам да се Лемајићка само цврцнула и чула сам да следећи пут у КГ долазите опала једва чекам :)))))))))))))))))