jave, ša TI radiš ;) :P
e mici, ma neka stvarno bzvz defka, naćiću je pa ću ti poslati, a sada sam ovo našla na groblju, znači ne verujem šta je čovek seo i napisao http://vukajlija.com/duncan-ferguson-mnogo-vise-od-obicnog-nolifera/166178
ништа лемајић не радим, ето сањао неке очи плаве и лепе зубе...:))
видео сам ту дефку јутрос...не вреди причати...
татино, тата не пије, тата је луд и без алкохола...било супер...пуно срце, срећна душа...:))
:брише уповраћан под: Лемајо ја нећу давати коментар на ово јре ако се сетим онога што сам прочитала бојим се да ћу и зидове да уповраћам.
Едит: е тата лепо је то знати да не морам да бринем за тебе :))))
ма шта има причамо о томе...сујета...најдражи ђавољев грех...
татино, знаш како су сви супер...осећао сам се опет младо и пожељно..добро пожељно баш и нисам али тако се каже...:))
e, pa lepo je lepe snove imati! :))))))
ma meni smesno, i mislim da je teodora lepo objasnila u svom komentaru. i činjenica da su mu obrisali defku dana sasvim dovoljno govori.... adane nastavlja da jaše!!!!!!!! :D::D:D:D:
лемајић, кога јаше?...:))
лепо је лепе снове имати...још кад се осваре, не жалим да мрем..:))
Јесте али мени је глупо брате кад помислим у шта се претворио овај сајт. Ма Данета боли уво :)))))
SpeeeeeeeeeeeeeRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRmmmmmmmmmmmmm po "djavolčićima" :))))
pa dane valjda onu njegovu brankovićku! ne bi valjalo da je drukče...
e mici, da vidiš što su nam fini ovi momci, baš dobri dečaci, pa kad ih upoznaš ima da se zaljubiš u svakog od njih! :D
Lemaja se već zaljubila :)))) A nije ni da mi nismo :))) hahahahaha
видим и ти си се лемајић заљубила...:)))
а и ми смо а предраже...па што ми не кажете да не испаднем глуп у друштву..:))
ma ja sam rođena zaljubljena! a msm, stvarno, kako čovek da se ne zaljubi u vas! :D:D:DD::D
Ја сам се већ заљубила у Чичу, ови остали су матори за мене :))))))
у све нас на гомили? да не буде много?...:)))
ал ти си сексуална камила...можда ти треба....:))
татино, то за ЧИЧУ иам тек да причамо...: да видимо каке су његове намере...моје дете тај неће да вара и завлачи као ове друге...
eeeeeee, čiča je čiča.... i neću reći ništa više... :)
kad smo već kod njega, de je bre on!?
jave, kod mene SVE ILI NIŠTA! hollywood or bust!
ииихххххх лемајић...значи ја одмах испадам...а и код мене све или ништа...него већ сам два пута................иииииххх што ми криво...
Татааа бре добар је он дечко рекао је једино мени да ћемо се можда упознати зар ти то не говори нешто? ;)))))
mici, ne bih da ti rušim sneška, ali "да ћемо се можда упознати " to je jedno veliko možda... jave, ja bih ipak električara za nju... a?
а ја да га упознам и проценим? а не може тако...он то тако свим рибама прича...
слушај тату,ћеро татина...то је један шваЉер и јебиФетар...:))
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
jave, ša TI radiš ;) :P
e mici, ma neka stvarno bzvz defka, naćiću je pa ću ti poslati, a sada sam ovo našla na groblju, znači ne verujem šta je čovek seo i napisao http://vukajlija.com/duncan-ferguson-mnogo-vise-od-obicnog-nolifera/166178
ништа лемајић не радим, ето сањао неке очи плаве и лепе зубе...:))
видео сам ту дефку јутрос...не вреди причати...
татино, тата не пије, тата је луд и без алкохола...било супер...пуно срце, срећна душа...:))
:брише уповраћан под: Лемајо ја нећу давати коментар на ово јре ако се сетим онога што сам прочитала бојим се да ћу и зидове да уповраћам.
Едит: е тата лепо је то знати да не морам да бринем за тебе :))))
ма шта има причамо о томе...сујета...најдражи ђавољев грех...
татино, знаш како су сви супер...осећао сам се опет младо и пожељно..добро пожељно баш и нисам али тако се каже...:))
e, pa lepo je lepe snove imati! :))))))
ma meni smesno, i mislim da je teodora lepo objasnila u svom komentaru. i činjenica da su mu obrisali defku dana sasvim dovoljno govori.... adane nastavlja da jaše!!!!!!!! :D::D:D:D:
лемајић, кога јаше?...:))
лепо је лепе снове имати...још кад се осваре, не жалим да мрем..:))
Јесте али мени је глупо брате кад помислим у шта се претворио овај сајт. Ма Данета боли уво :)))))
SpeeeeeeeeeeeeeRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRmmmmmmmmmmmmm po "djavolčićima" :))))
pa dane valjda onu njegovu brankovićku! ne bi valjalo da je drukče...
e mici, da vidiš što su nam fini ovi momci, baš dobri dečaci, pa kad ih upoznaš ima da se zaljubiš u svakog od njih! :D
Lemaja se već zaljubila :))))
A nije ni da mi nismo :)))
hahahahaha
видим и ти си се лемајић заљубила...:)))
а и ми смо а предраже...па што ми не кажете да не испаднем глуп у друштву..:))
ma ja sam rođena zaljubljena! a msm, stvarno, kako čovek da se ne zaljubi u vas! :D:D:DD::D
Ја сам се већ заљубила у Чичу, ови остали су матори за мене :))))))
у све нас на гомили? да не буде много?...:)))
ал ти си сексуална камила...можда ти треба....:))
татино, то за ЧИЧУ иам тек да причамо...: да видимо каке су његове намере...моје дете тај неће да вара и завлачи као ове друге...
eeeeeee, čiča je čiča.... i neću reći ništa više... :)
kad smo već kod njega, de je bre on!?
jave, kod mene SVE ILI NIŠTA! hollywood or bust!
ииихххххх лемајић...значи ја одмах испадам...а и код мене све или ништа...него већ сам два пута................иииииххх што ми криво...
Татааа бре добар је он дечко рекао је једино мени да ћемо се можда упознати зар ти то не говори нешто? ;)))))
mici, ne bih da ti rušim sneška, ali "да ћемо се можда упознати " to je jedno veliko možda... jave, ja bih ipak električara za nju... a?
а ја да га упознам и проценим? а не може тако...он то тако свим рибама прича...
слушај тату,ћеро татина...то је један шваЉер и јебиФетар...:))