Спе®мерска екипа 3

1. a i to što kaže jave :D:D

2. електричар бре лемајић...нормално, фин, васпитан, јуче ми реко да има озбиљне намере, оће дечко да се жени, прави породицу...да и ја дочекам унучиће...БРЕ

3. pa dabome!!! i još - leštane su ti bliže nego banja luka, mogao bi baš često unučiće posećivati!

4. хахахахахахаххаха ма ја кад одбегнам у БЛ нећете знати шта вас је снашло :))))))
    а Чичи сма показала своју слику....мислим да су му се мој црвени кармин и моје очи допали ;))))

5. pa da ćale - što joj više braniš ona će više hteti. pusti je, nek pođe za čiču, nek se igra malo, pa kad joj dosadi vratiće se kući..... :))))

6. да бре лемајић..и моји маторци у Винчи..значи кад оматорим и ја у Винчу..ту унучићи, ту ћера, ту зет ... и за игру и за помоћ...

видео сам татино да си показивала слике...а колико пута сам ти рекао да то не радиш...сад ће он да ти обећава брда и долине док не дође до рупе...ко миш...после неко време неће да излази из рупе, па ће нађе другу, помисли да је боља и оде у другу рупу...

а ти татино плачи после, а ја да се бесим...

7. Хахахахахахахахахахахаххахахахахахах сузе су ми кренулеееее........не верујем са колико емоција је ово написано хахахахахахахахаха
    е да показаћу и вама ако хоћете :)))))))

8. aj daj da te vidimo!

9. ево ово је само на минут

јесте видели?

10. ijao javeeeee! što ti lepu decu praviš!!! :D:D:D

a pa da, msm, ja stvarno ne vidim kako čiča ne bi mogao da se ozbiljno zaljubi! :D:D:D:D

11. иста тата...очи, нос, коса татино лепо...:))

12. хахахахахахха ма какав отац таква ћера ;)))

13. iver ne pada daleko od klade! a i po karakteru, reklo bi se... :P ;)))

14. си видела лемајић..од она два сам ти већ показао слике...све су ми деца ко шећерлемице...љуби их тата...:))

сад ми још жалије...а добар је Чича... само кад не би био шваЉер...имао би унучића само да се поносим...лепе, паметне, васпитане...

15. хахахаха, нахвалисте ме сунце вам калајсано :))))))))))))))))))))

16. одох.. да прошетам са децом и женом...ћаос...

пишемо се касније...:))љубац, љубац...

17. Ћаос татаа :**

18. ajd ti lagano, i ja cu jos malo

19. ајооооооооооојјјјјјј...опет ме спомињете...и какво болан швалерисање?!....чича никада није био нити ће бити ни близу швалера...чича је само...опет понављам ово :http://vukajlija.com/cica/162940

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.