електричар бре лемајић...нормално, фин, васпитан, јуче ми реко да има озбиљне намере, оће дечко да се жени, прави породицу...да и ја дочекам унучиће...БРЕ
хахахахахахаххаха ма ја кад одбегнам у БЛ нећете знати шта вас је снашло :))))))
а Чичи сма показала своју слику....мислим да су му се мој црвени кармин и моје очи допали ;))))
да бре лемајић..и моји маторци у Винчи..значи кад оматорим и ја у Винчу..ту унучићи, ту ћера, ту зет ... и за игру и за помоћ...
видео сам татино да си показивала слике...а колико пута сам ти рекао да то не радиш...сад ће он да ти обећава брда и долине док не дође до рупе...ко миш...после неко време неће да излази из рупе, па ће нађе другу, помисли да је боља и оде у другу рупу...
Хахахахахахахахахахахаххахахахахахах сузе су ми кренулеееее........не верујем са колико емоција је ово написано хахахахахахахахаха
е да показаћу и вама ако хоћете :)))))))
ајооооооооооојјјјјјј...опет ме спомињете...и какво болан швалерисање?!....чича никада није био нити ће бити ни близу швалера...чича је само...опет понављам ово :http://vukajlija.com/cica/162940
a i to što kaže jave :D:D
електричар бре лемајић...нормално, фин, васпитан, јуче ми реко да има озбиљне намере, оће дечко да се жени, прави породицу...да и ја дочекам унучиће...БРЕ
pa dabome!!! i još - leštane su ti bliže nego banja luka, mogao bi baš često unučiće posećivati!
хахахахахахаххаха ма ја кад одбегнам у БЛ нећете знати шта вас је снашло :))))))
а Чичи сма показала своју слику....мислим да су му се мој црвени кармин и моје очи допали ;))))
pa da ćale - što joj više braniš ona će više hteti. pusti je, nek pođe za čiču, nek se igra malo, pa kad joj dosadi vratiće se kući..... :))))
да бре лемајић..и моји маторци у Винчи..значи кад оматорим и ја у Винчу..ту унучићи, ту ћера, ту зет ... и за игру и за помоћ...
видео сам татино да си показивала слике...а колико пута сам ти рекао да то не радиш...сад ће он да ти обећава брда и долине док не дође до рупе...ко миш...после неко време неће да излази из рупе, па ће нађе другу, помисли да је боља и оде у другу рупу...
а ти татино плачи после, а ја да се бесим...
Хахахахахахахахахахахаххахахахахахах сузе су ми кренулеееее........не верујем са колико емоција је ово написано хахахахахахахахаха
е да показаћу и вама ако хоћете :)))))))
aj daj da te vidimo!
ево ово је само на минут
јесте видели?
ijao javeeeee! što ti lepu decu praviš!!! :D:D:D
a pa da, msm, ja stvarno ne vidim kako čiča ne bi mogao da se ozbiljno zaljubi! :D:D:D:D
иста тата...очи, нос, коса татино лепо...:))
хахахахахахха ма какав отац таква ћера ;)))
iver ne pada daleko od klade! a i po karakteru, reklo bi se... :P ;)))
си видела лемајић..од она два сам ти већ показао слике...све су ми деца ко шећерлемице...љуби их тата...:))
сад ми још жалије...а добар је Чича... само кад не би био шваЉер...имао би унучића само да се поносим...лепе, паметне, васпитане...
хахахаха, нахвалисте ме сунце вам калајсано :))))))))))))))))))))
одох.. да прошетам са децом и женом...ћаос...
пишемо се касније...:))љубац, љубац...
Ћаос татаа :**
ajd ti lagano, i ja cu jos malo
Gde cete?
ајооооооооооојјјјјјј...опет ме спомињете...и какво болан швалерисање?!....чича никада није био нити ће бити ни близу швалера...чича је само...опет понављам ово :http://vukajlija.com/cica/162940