Спе®мерска екипа 3

1. а шта је ту јасно?...те речи ништа не говоре...може да буде "не пада ми напамет да те волим, могу само да те трпим, зато што смо другари" а може да буде и "супер си, штета што смо другари, а драг си ми да те поцепам"...две крајности и још милион тумачења између... "сви све раде због секса" само је питање да ли га желе или не...односно, све могу да ураде да добију или одбију секс

2. неприлагођена

тако што се минус рачуна кад ти обришу дефку

3. a nije ti palo na pamet da mozda znaci upravo to? da mozda, za promenu, nema nikakvih skrivenih znacenja? da mozda dolazi iz srca i da ne moze da se tumaci nikako drugacije osim tako kako je receno? danas ljudi mnogo seru, jedu govna, lazu i foliraju. ali, mozda, tu i tamo, naletimo na neke koji su potpuno iskreni, pa nas to zbuni? ne verujemo da nisu bull-shiteri, pa ih stavljamo u kategorije u koje ne pripadaju?

msm, sta znam... ne znam....

4. ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

5. лемајић

пало ми пар пута на памет, па ме после даљи догађаји разуверили...волео бих да си ТИ у праву....а ја да грешим....

НАЈИСКРЕНИЈЕ....

6. како волим кад останем сам.....:(

СсСсПпПпЕеЕеРрРрМмМм

7. nisi sam,hahahahaah tu je LENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

8. нисам, то је моја шаума....

9. ја само да улетим...

10. a ja da odletim!
    aj laku noc!

11. алохца...лаку ноћ Наташљенка...

12. ово је мој задњи пост у спеРмерима...службено се повлачим из екипе...

алохца, лаку ноћ и све најбоље свима...

13. Једи говна,и јави се на ПВТ имаш да ми објасниш 2 ствари

14. Dankanu i Čiči čestitam na osvojenoj kinti, mnogo sam pijan da bih još nešto pametno rekao.... tako da, ono, spermujem vas sve po faci, dukatlije dukatlijske da vas spermujem :)

15. dobro jutro

sppppeeeerrrrrmmmmmmmmmmmmmmmmmm

16. koja je poenta?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.