а шта је ту јасно?...те речи ништа не говоре...може да буде "не пада ми напамет да те волим, могу само да те трпим, зато што смо другари" а може да буде и "супер си, штета што смо другари, а драг си ми да те поцепам"...две крајности и још милион тумачења између... "сви све раде због секса" само је питање да ли га желе или не...односно, све могу да ураде да добију или одбију секс
a nije ti palo na pamet da mozda znaci upravo to? da mozda, za promenu, nema nikakvih skrivenih znacenja? da mozda dolazi iz srca i da ne moze da se tumaci nikako drugacije osim tako kako je receno? danas ljudi mnogo seru, jedu govna, lazu i foliraju. ali, mozda, tu i tamo, naletimo na neke koji su potpuno iskreni, pa nas to zbuni? ne verujemo da nisu bull-shiteri, pa ih stavljamo u kategorije u koje ne pripadaju?
Dankanu i Čiči čestitam na osvojenoj kinti, mnogo sam pijan da bih još nešto pametno rekao.... tako da, ono, spermujem vas sve po faci, dukatlije dukatlijske da vas spermujem :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
а шта је ту јасно?...те речи ништа не говоре...може да буде "не пада ми напамет да те волим, могу само да те трпим, зато што смо другари" а може да буде и "супер си, штета што смо другари, а драг си ми да те поцепам"...две крајности и још милион тумачења између... "сви све раде због секса" само је питање да ли га желе или не...односно, све могу да ураде да добију или одбију секс
kako on ima -2 u popularnost http://vukajlija.com/recnik/autori/22325
неприлагођена
тако што се минус рачуна кад ти обришу дефку
a nije ti palo na pamet da mozda znaci upravo to? da mozda, za promenu, nema nikakvih skrivenih znacenja? da mozda dolazi iz srca i da ne moze da se tumaci nikako drugacije osim tako kako je receno? danas ljudi mnogo seru, jedu govna, lazu i foliraju. ali, mozda, tu i tamo, naletimo na neke koji su potpuno iskreni, pa nas to zbuni? ne verujemo da nisu bull-shiteri, pa ih stavljamo u kategorije u koje ne pripadaju?
msm, sta znam... ne znam....
ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
лемајић
пало ми пар пута на памет, па ме после даљи догађаји разуверили...волео бих да си ТИ у праву....а ја да грешим....
НАЈИСКРЕНИЈЕ....
како волим кад останем сам.....:(
СсСсПпПпЕеЕеРрРрМмМм
nisi sam,hahahahaah tu je LENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
E pa, nisi sam :D
нисам, то је моја шаума....
ја само да улетим...
a ja da odletim!
aj laku noc!
алохца...лаку ноћ Наташљенка...
ово је мој задњи пост у спеРмерима...службено се повлачим из екипе...
алохца, лаку ноћ и све најбоље свима...
Једи говна,и јави се на ПВТ имаш да ми објасниш 2 ствари
Dankanu i Čiči čestitam na osvojenoj kinti, mnogo sam pijan da bih još nešto pametno rekao.... tako da, ono, spermujem vas sve po faci, dukatlije dukatlijske da vas spermujem :)
stoko pijana! :)
dobro jutro
sppppeeeerrrrrmmmmmmmmmmmmmmmmmm
javio se javio
koja je poenta?