Спе®мерска екипа 3

1. Ојсаааааааааааааааааа спермашшшшшшшиииииииииииииииииииииииииииииии где стееееееееееееееее.....о чему је онај Чичегања лупао синоћ какво црно повлачење из екипе има да га кокнем!

БЛЗ, шта ти није јасно?

2. Неприлагођенаа па где си ти? Је ли јеси им открила колико имаш година а? ;))))))

3. где сте девојке?

распаде нам се екипа...као човек са психозама разним већ сам почео да се трипујем да сам ја крив...чега год да се ухватим, све покварим...

4. Е тата ајде пошаљи ми пвт да ми објасниш о чему се ради ако ти није тешко.

5. Нема пвт-а док Чича не дође,није коректно...Иначе закачили смо се синоћ и нећу ништа више рећи док се он не врати,јебига...

6. мици

немам ни ја појма...само тако некад ме јебу психозе да све засерем...шта год да дохватим...често без разлога али таква ми је психа...

граница између генија и лудака је танка...:))

7. Ма ок Данкане нема фрке, него разуми ме вратила се овде сви се свађате, мени ништа није јасно...ок брате, чекам Чичу онда.

8. Ма тата, скењала сам се сад тотално.

9. и ја мици......

ајд СССппппЕЕЕЕЕрррррММММММММММММММММММ за ЧИЧУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ и
    ДДДаааНННккккААААннннАААААААААААААААААААААААААААААА

10. Mici moje pitanje je bilo veoma jasno! Koja je poenta?!

11. Poenta je ubiti poentu, mada tesko je pridrzavati se toga ;)

12. БЛЗ, немој сада молим те. Нисам расположена...

13. O boze...xD niste normalni ! :)))

14. Beli, svojevremeno su se ljudi zajebavali na komentarima (čitaj, preterivali), pa je otvorena ova tema gde mogu sa spemuju do mile volje... što su naravno "bolesnici" iskoristili da speRmuju... ako tražiš nekog normalnog ovde, neeeeeeeeeeeema :)))

15. Види Бели

поента је оно што је накад БИЛА поента овог сајта...НЕКАД док није утрчала СУЈЕТА...

ПОЕНТА ЈЕ ЗЕЗАЊЊЊЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

можеш да кажеш, напишеш, лупиш.... шта хоћеш ......битно да је неко зезање и то што напишеш да буде прихваћено као зезање...

16. Tek ja nemam predstavu o čemu se radi, a i čisto sumnjam da je neko raspoložen da mi objasni...

17. Предражињо, хвала....ово би биоло превише за мене да сам морала да пишем. :)

18. jel moze nesto ovako: napusim vam se ja svima kurca!!! ? :D

19. Vidiš, Beli, kako brzo skapiraš poentu :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.