Ko poslednji pobednik 47

1. ma jok :) to su price pakosnika :))))

2. Ma nek pričaju,samo to i mogu.

3. Fino sanjaj brate :)

4. НЕ РИСЕ...ЈА!

5. Е ЈБГА...ИПАК НИСАМ ЈА ...;) ЛАОХЦА СВИМА...

6. Gde si, merci, "topla vodo"? :)

7. efo me :) de si ti? ja sam uvjek tu i kad nisam :D

8. Igram se i ja :)))))))))))opetttttttttt

9. Ma znam, mercinja, da se ti iskusno šunjaš po sajtu... ali za tebe mi je baš kao stvoren izraz "šunjaš" :)
    Udji u trku, matori :)

10. hahahaha... sta da ti kazem :) bar ne larmam (sem kad sam bas ekstra raspolozena) :D

opet velkom bek Dunc :)

11. Fala,Mercile,fala lepo...

12. A inače si uvek raspoložena (mislim ne ekstra)... bar tako deluješ :)

13. Dobro je da delujem :D Kako bi inace izmisljala toplu vodu i tako te stvari... :D Nije lako biti genije :0)

14. Kontam da si se oko tog poslednjeg genijalnog "projekta" baš iscimala, ono pravo :)

15. Aham... samo sad nesto zakocilo oko nekih zica jbm li ga... ne znam dal da sijecem crvenu il zelenu... sta ti mislis? :)

16. To bi već morala da pitaš Čak Norisa i "One Man Hero" kompaniju... ne bih da te uvučem u neke probleme, ako mi ne zameraš :)))

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.