Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ma jok :) to su price pakosnika :))))
Ma nek pričaju,samo to i mogu.
Fino sanjaj brate :)
Takođe seko :D
ја!
I posle mene, ja :)
НЕ РИСЕ...ЈА!
Nema dalje :D
Е ЈБГА...ИПАК НИСАМ ЈА ...;) ЛАОХЦА СВИМА...
Gde si, merci, "topla vodo"? :)
efo me :) de si ti? ja sam uvjek tu i kad nisam :D
Igram se i ja :)))))))))))opetttttttttt
Ma znam, mercinja, da se ti iskusno šunjaš po sajtu... ali za tebe mi je baš kao stvoren izraz "šunjaš" :)
Udji u trku, matori :)
hahahaha... sta da ti kazem :) bar ne larmam (sem kad sam bas ekstra raspolozena) :D
opet velkom bek Dunc :)
Fala,Mercile,fala lepo...
A inače si uvek raspoložena (mislim ne ekstra)... bar tako deluješ :)
Dobro je da delujem :D Kako bi inace izmisljala toplu vodu i tako te stvari... :D Nije lako biti genije :0)
Kontam da si se oko tog poslednjeg genijalnog "projekta" baš iscimala, ono pravo :)
Aham... samo sad nesto zakocilo oko nekih zica jbm li ga... ne znam dal da sijecem crvenu il zelenu... sta ti mislis? :)
To bi već morala da pitaš Čak Norisa i "One Man Hero" kompaniju... ne bih da te uvučem u neke probleme, ako mi ne zameraš :)))